Anca Țurcașiu
Actualitate

Anca Țurcașiu / Foto: Facebook

Anca Țurcașiu, despre divorțul de acum aproape trei ani și cum a ajuns la echilibru: "A fost mai greu decât aș fi crezut vreodată"

În urmă cu aproape trei ani, Anca Țurcașiu trecea printr-o perioadă dificilă, după ce decidea să încheie un mariaj de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu. Acum, după ce s-a vindecat și a mers mai departe, artista poate vorbi puțin mai detașat despre întreaga situație.

Anca Țurcașiu a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să accepte că mariajul ei s-a destrămat. A avut parte de ajutorul apropiaților, dar și al unui terapeut, așa că acum este echilibrată și fericită.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretele siluetei de puștoaică și adevărul despre operațiile estetice. Ce face pentru a arăta atât de bine 

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu / Foto: Facebook

"Când am făcut lucrul acesta, a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea. Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit", a dezvăluit artista într-un interviu pentru viva.ro.

Anca Țurcașiu a divorțat în vara lui 2020

În iulie 2020, Anca Țurcașiu anunța pe Facebook divorțul care a luat prin surprindere pe toată lumea: "Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului".

Citește și: Anca Țurcașiu, “confundată” cu Melania Trump pe Instagram. Imaginea care i-a uimit pe fani

Etichete: divort , anca Țurcașiu

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri