Thomas Kingston și Lady Gabriella
Actualitate

Thomas Kingston și Lady Gabriella / Profimedia Images

Anchetă după moartea lui Thomas, soțul lui Lady Gabriella. Apropiat care i-a văzut cu câteva zile înainte de tragedie:„Păreau fericiți”

La două zile de când Thomas Kingston, un membru al familiei regale, a murit la vârsta de 45 de ani, presa internațională scrie că a fost deschisă o anchetă.

În vârstă de 45 de ani, Thomas Kingston era soțul lui Lady Gabrielle Kingston. Omul de afaceri britanic s-a căsătorit cu fiica prințului și prințesei Michael de Kent în 2019, iar în urmă cu două zile a fost găsit mort în casă.

Thomas Kingston și Lady Gabriella

Citește și: Diagnosticul şocant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagină a ziarelor britanice. „În câteva ore, soarta familiei s-a schimbat”

”Am auzit că este vorba despre un bărbat: „Cu cea mai mare tristețe anunțăm moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce îi plângem dispariția”, a fost declarația făcută de un purtător de cuvânt al Palatului.

Acum, însă, la două zile de la anunțul teribil, jurnaliștii de la nypost.com scriu că a fost deschisă o anchetă privind moartea acestuia.

„Katy Skerrett, medic legist primar la Gloucestershire, va conduce ancheta privind moartea domnului Thomas Henry Robin Kingson”, a declarat un oficial pentru Us Weekly.

Thomas, care este soțul lui Lady Gabriella, cu care se căsătorise în 2019, este cunoscut și pentru relația pe care a avut-o cu sora lui Kate Middleton, Pippa. Cei doi s-au despărțit, însă, în 2019, dar au rămas prieteni.

Citește și: Dezvăluiri despre regele Charles, diagnosticat cu cancer: „Medicii sunt optimiști, boala a fost descoperită într-un stadiu incipient”

De asemenea, unul dintre apropiații soției sale a vorbit pentru Daily Mail, dezvăluind că cei doi au fost prezenți la un eveniment la National Gallery pe 21 februarie și nimic nu prevestea tragedia.

„Păreau fericiți și optimiști ca întotdeauna”, a dezvăluit un prieten apropiat pentru sursa citată.

Ella (n.r Gabriella) era foarte vorbăreață. Niciunul dintre noi nu a prevăzut asta. Nu pot să înțeleg”, a mai precizat sursa respectivă.

Thomas Kingston și Lady Gabriella

Thomas a absolvit Universitatea din Bristol și era licențiat în istorie economică. Logodna sa cu Lady Gabriella Windsor, a 51-a în linia de succesiune la tron, a fost anunțată în septembrie 2018. Ei s-au căsătorit la 18 mai 2019 la Capela St George.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?