andreea marin si fiica ei, violeta
Actualitate

Violeta i-a fost alături mamei ei la un eveniment important. / Foto: captură YouTube

Andreea Marin, mândră de fiica ei. Fanii, impresionați de cea mai nouă poză cu Violeta: "Ați reușit sa faceți copilul perfect"

Ce mai mare mândrie a Andreei Marin este unica sa fiică, Violeta, care s-a transformat într-o adolescentă superbă. Imaginea rară pusă zilele trecute de Andreea pe rețelele sociale o înfățișează tocmai pe comoara din viața sa, iar descrierea este una cât se poate de sugestivă.

"Chipul fericirii pentru mine. Violeta", a scris simplu fosta prezentatoare a emblematicei emisiuni "Surprize, Surprize" în dreptul instantaneului care a adunat peste 30.000 de like-uri. Urmăritorii de pe Instagram au reacționat rapid cu comentarii laudative: "Felicitări mamei care a dat viață și a crescut această minunată tânără! Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită! A meritat tot zbuciumul domniei voastre cu viața"; "Doamna Andreea, aveți un înger de fetiță frumoasă"; "Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Andreea Marin, imagine rară pe rețelele sociale. Vedeta și-a impresionat fanii: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

"Wow, ați reușit sa faceți copilul perfect!", i-a scris un admirator, iar Andreea a avut și o completare: "Perfecțiunea nu prea există, armonia, însă, e o bucurie".

Ce carieră își dorește Violeta să urmeze

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a mărturisit în urmă cu câteva luni că i-ar plăcea o carieră în avocatură, dar că este atrasă și de latura artistică. "Eu cânt mai mult la pian. Piesa pe care am făcut-o cu tata nu o să o scot pentru public. Poate o scoate el mai târziu. Eu nu cânt în ea, doar am compus-o. Nu sunt într-o competiție cu fratele meu. Eu, momentan, mă concentrez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie.
Îmi place foarte mult actoria, dar nu e un job stabil, mai ales că mi-ar plăcea să merg la New York, deci acolo clar nu e un job stabil", a povestit Violeta, în vârstă de 14 ani.


Ce relație are Violeta cu mama sa, Andreea Marin

"Mama e o persoană complexă, îmi place de ea, e tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte să se gândească la ea. Comunicăm destul de ok. Este normal să ne certăm câteodată, dar nu pe chestii mari, nu pe ceva grav. Sunt mândră să fiu fiica ei, e o femeie puternică", a lăudat-o Violeta pe mama ei.

Citește și: Romanița Iovan, în formă maximă la 57 de ani. Are aceeași siluetă ca în tinerețe: “Ce păstrăm în interior nu se deteriorează”

Foto: Instagram, Facebook, capturi YouTube

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri