Andreea Marin apariție
Divertisment

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o fotografie inedită / Facebook

Andreea Marin, imagine rară pe rețelele sociale. Vedeta și-a impresionat fanii: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, iar vârsta pare să fie doar un număr pentru ea, dovadă fiind imaginile pe care le face publice.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că lucrează la un nou proiect, iar cu această ocazie a făcut publică o imagine de la ședința foto, reușind astfel să-și surprindă fanii total.

În fotografia respectivă, prezentatoarea TV, în vârstă de 46 de ani, apare îmbrăcată într-o cămașă albă, pe care o poartă descheiată, lăsând astfel la vedere decolteul adânc.

Citește și: Andreea Marin, mesaj emoționant la împlinirea a 46 de ani: ”Nu e o vârstă, e o bijuterie! Am ales să fac întotdeauna tot ce îmi stă în

Totodată, vedeta și-a accesorizat ținuta cu mai multe bijuterii, dar și cu un machiaj discret și cu o coafură neglijentă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Cea mai frumoasă femeie din lume!”, ”Ești un exemplu de urmat!”, ”Ești perfectă!”, ”Asta e poză de portofoliu”, au comentat fanii în dreptul imaginii ce a adunat rapid peste 10.000 de like-uri.

Andreea Marin a fost infectată cu virusul SARS-CoV2 

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Marin a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus, iar câteva zile a fost nevoită să stea la pat, din cauza febrei, a durerilor de cap și de mușchi.

”Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă. Nu e nici un secret, nu sunt genul care să dea sfoară-n ţară la orice afecţiune pe care o are. Am trecut prin experienţa Covid-ului. Nu e o experienţă plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai uşoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat şi mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit.

Citește și: Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei ei: ”Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză!” Cât de frumoasă e Violeta

Probabil s-a transmis şi foarte uşor această variantă a Covid-ului, de la unul la altul, şi uite aşa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă. Nu e o experienţă plăcută, asta este. Când am ajuns la spital ulterior ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar, şi vorbind acolo cu medicii am înţeles cât de mare este diferenţa şi cât de mult contează să fii vaccinat. E o concluzie deja trasă de medici, nu doar la nivel naţional, ci şi mondial, faptul că ajung mult mai puţini bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadii grele ale bolii.”, a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni TV. 

Etichete: andreea marin , aparitie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri