Ri Sol-ju și Kim Jong-un
Actualitate

Ri Sol-ju și Kim Jong-un, la aniversarea de 90 de ani a armatei nord-coreene. / Foto: Profimedia

Apariție rară în public a frumoasei soții a lui Kim Jong-un. Ri Sol-ju a fost majoretă înainte de a deveni partenera dictatorului

În urmă cu câteva zile, Coreea de Nord a sărbătorit a 90-a aniversare a armatei, ocazie cu care a avut loc o paradă fastuoasă, la care au participat atât liderul țării, Kim Jong-un, cât și discreta lui soție, Ri Sol-ju.

Aceasta a îmbrăcat o ținută complet albă, o rochie care urmează linia corpului și un sacou cu mâneci 3/4, a avut un machiaj discret și o coafură simplă, care i-a accentuat însă frumusețea și prospețimea chipului.

Citește și: Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean. Volodimir Zelenski și prima doamnă se iubesc din facultate și au doi copii

Kim Jong-un și Ri Sol-ju
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Despre partenera președintelui nord-coreean nu se știu foarte multe lucruri, doar că are 32-33 de ani, este mama copiilor dictatorului și fiică de profesor. Ri Sol-ju a fost prezentată oficial poporului în 2012, dar se crede că nunta dintre aceasta și Kim Jong-un a avut loc în 2009. Înainte de mariaj a fost cântăreață la filarmonică și membră a echipei de majorete a Phenianului. A studiat canto în China și a absolvit Universitatea Kim Ir-sen din capitala nord-coreeană.

După standardele occidentale, aparițiile publice ale tinerei sunt rare, însă presa din țara ei a numărat peste 100 de evenimente la care aceasta a apărut.

Citește și: Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri