Carla Bruni
Divertisment

Carla Bruni este soția lui Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței. / Foto: Profimedia

Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

Carla Bruni, cântăreață și model de succes, soția lui Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, demonstrează că timpul pare a curge diferit pentru ea. La 54 de ani, aceasta are un corp perfect, o siluetă ca trasă prin inel și picioare lungi ce ar face invidioasă orice tânără de 20 de ani. Recent, Carla a acceptat invitația designerului Olivier Rousteing de a poza pentru cele mai noi creații ce-i poartă semnătura la Casa Balmain.

Citește și:O simplă rochie neagră i-a venit ca turnată! Carla Bruni, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Carla Bruni

Carla Bruni a impresionat cu felul în care a pozat, demonstrând că nu a uitat de zilele în care defila pe podium pentru cei mai mari creatori de modă ai lumii. Energia ei debordantă a fost molipsitoare în timpul ședinței foto, iar imaginile din culise o arată seducătoare, cu mișcările languroase la purtător, iar picioarele perfecte au furat privirile în toate cadrele.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum arată actrița Catherine Deneuve la 77 de ani. Franțuzoaica a avut două apariții apreciate la Cannes

Carla Bruni, model de la 19 ani

Carla Bruni și-a început cariera de model la doar 19 ani și a reușit să se claseze în anii '90 în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un câștig de 7,5 milioane de dolari pe an.

A trecut apoi la muzică și la actorie, însă nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat să rămână în Franța, unde a devenit, în 2008, soția lui Nicolas Sarkozy, al 23-lea președinte al Franței.

 

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?