Portrait,Of,Happy,Active,Men,And,Ladies,Dancing,Zumba,At
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Are 63 de ani, predă zumba de peste trei decenii, însă e criticată des: „Oamenii mă consideră prea bătrână ca să fiu în sala de sport!”

O femeie în vârstă de 63 de ani, profesoară de zumba, a vorbit despre cum a început pasiunea ei pentru sport, dar și dificultățile pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă, fiind considerată „prea bătrână ca să fie instructor”.

Într-un material pentru Metro, femeia a mărturisit că s-a îndrăgostit de zumba când avea 30 de ani și nu s-a mai oprit de atunci, fiind 33 de ani de când oferă lecții.

„E opt seara, ultima clasă de zumba, dar nu mă simt obosită. Abia aștept să vin din nou la sală!”, mărturisește femeia, care explică că acest sport îi oferă energie, o stimulează și o ajută să se simtă vie.

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

„Să fii instructor nu e tocmai ușor și nu din cauza vârstei mele, că am 63 de ani. Lucrez de mai bine de 30 de ani și nu am de gând să mă opresc prea curând”, a mai spus femeia.

Chiar dacă este îndrăgostită de această meserie, femeia mărturisește că se confruntă deseori cu critici, mulți oameni fiind de părere că nu are ce să caute în sala de sport din cauza vârstei înaintate.

„Pe bune, chiar o să ne predai tu?”, mărturisește aceasta că este întrebată de tinere ajunse la lecțiile ei pentru prima dată.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

”Chiar și manageri m-au judecat în același fel. Am avut un interviu care părea să fi decurs foarte bine. La final, însă, am întrebat căror grupe de ani le voi preda. Răspunsul a fost: „Tinerilor de vârsta ta”. Am plecat și nu m-am întors. Cred că a crezut că sunt prea bătrână ca să fiu profesoară!”, a mai mărturisit ea.

Vezi cum arată femeia care a ales să-și spună povestea din dorința de a încuraja femeile pentru a-și urma visele, aici! 

Etichete: zumba , clasa

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri