Discurs nuntă/ Shutterstock
Divertisment

Discurs nuntă/ Shutterstock

Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Nunta este unul dintre cele mai importante etape în viața unui cuplu, fiind momentul când cei doi îndrăgostiți își spun jurămintele și își leagă destinul pentru totdeauna. Momentul este marcat de o petrecere unde se află cei mai apropiați prieteni și rudele mirilor, pe care cuplul a pregătit-o în cel mai mic detaliu pentru ca totul să iasă perfect. 

Există totuși și momente neașteptate care pot distruge o nuntă. De cele mai multe ori acestea țin de partea de organizare, însă pot apărea și lucruri din trecutul mirilor care sunt scoase la iveală exact în ziua nunții. Este exact ce a pățit o mireasă, care a povestit pe o platformă de socializare cum nunta ei a fost distrusă de propriul său cumnat. Bărbatul a ținut un discurs la scurt timp după ce a început petrecerea, moment în care a dezvăluit secretul miresei în fața tuturor. 

Citește și: O tânără a aflat că soțul i-a fost infidel la scurt timp după nuntă. Ce a făcut în ziua în care trebuia să plece în luna de miere

„Mi-am cunoscut soțul prin fratele lui, Chris, de care eram îndrăgostită la facultate. Nu am fost niciodată împreună. Nu i-am spus niciodată că îl plac pentru că știam că sentimentele nu sunt reciproce. Chris știa totuși că eram îndrăgostită de el sau cel puțin simțea asta. Întotdeauna mi-a spus că sunt o prietenă foarte bună și că nu vrea să ducă lucrurile mai departe. Voia să se distreze și să se implice într-o relație mai târziu. Cu toate astea, au fost momente când îmi trimitea mesaje în care îmi spunea că are sentimente pentru mine, iar apoi își cerea scuze și nu mai vorbeam despre asta. Până într-o zi, în urmă cu patru ani, când mi-a trimis un mesaj de Crăciun că este îndrăgostit de mine și că ar vrea să ave o relație. Am decis să facem Revelionul împreună cu mai mulți prieteni, iar în acea seară el și-a petrecut noapte alături de o colegă de-a lui. Tot în acea seară a venit însoțit și de fratele lui, alături de care am petrecut mult timp și am discutat mult în seara aceea. 

Era opusul lui Chris. Era timid și ura atenția și mă făcea să mă simt foarte bine. La scurt timp am ieșit împreună la o întâlnire, iar acum suntem căsătoriți. Nunta noastră a fost miercurea trecută. Vreau să clarific două lucruri. Nu am fost niciodată îndrăgostită de Chris. Abia după ce l-am cunoscut pe soțul meu mi-am dat seama ce e dragostea. El este totul pentru mine și îl iubesc mai mult decât orice. Nu am spus nimănui despre perioada când îmi plăcea de Chris și nici măcar soțului meu. Chris nu a fost fericit să-l vadă pe fratele lui împreună cu mine și s-a comportat rece chiar și după ce relația a devenit serioasă. Am crezut că i-a trecut între timp, dar la nunta noastră a ținut un discurs oribil în care a spus că regretă că m-a pierdut. 

Citește și: Povestea unei femei a cărei viață s-a schimbat complet după nuntă: „Nu știi lângă cine dormi!”

A fost un moment ciudat și nimeni nu a vorbit despre asta. În ziua nunții noastre, soțul meu a făcut tot posibilul pentru a se comporta normal și s-a asigurat că totul este conform planului, dar am simțit că este furios și rănit. După petrecere m-a întrebat dacă îl iubesc pe Chris. Am început să plâng și să i-am spus nu este nimic adevărat. I-am spus că nu am fost niciodată mai mult decât prieteni și că abia după ce l-am întâlnit pe el am aflat ce înseamnă, de fapt, să fii îndrăgostit. Nu am iubit niciodată pe nimeni așa cum îmi iubesc soțul. I-am spus toate acestea și mi-am cerut scuze că nu i-am spus de la început. Pur și simplu, nu am crezut niciodată că Chris este relevant în relația noastră”, a povestit femeia pe rețeaua de socializare. 

În secțiunea de comentarii, internauții și-au dat cu părerea susținând că fratele soțului ei a avut un comportament inadecvat. 

„Cumnatul tău este groaznic. A încercat să saboteze nunta printr-un ultim efort jalnic ca să obțină ce?”/ „Fratele soțului tău e un om atât de rău. Sunt sigur că soțul tău va înțelege și totul va fi bine”/ „Chris este un nenorocit! Cu toate astea, cred că ar fi trebuit să-i spui soțului tău dela bun început”, sunt doar câteva din comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea miresei. 

Etichete: nunta , mireasa , probleme , cumnat

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri