Edna May Giordano
Actualitate

Edna May Giordano / Foto: Profimedia

Are 90 de ani, dar nu mulți îi dau mai mult de 70. Cum se menține în formă bunicuța care a cucerit internetul

Edna May Giordano, o femeie de 90 de ani, continuă să facă yoga și să ridice greutăți pentru a se menține sănătoasă și în formă. Exercițiile fizice și grija pe care o are pentru ea se văd cu ochiul liber, căci nu mulți îi dau mai mult de 70 de ani.

Mare iubitoare de fitness și de activități în aer liber, Edna are, desigur, multă experiență de viață, așa că nu este de mirare că a învățat cum să se mențină în formă. În ciuda vârstei înaintate, necunoscuții spun că are în jur de 70 de ani, iar ea pune totul pe seama stilului de viață sănătos pe care-l duce, care include antrenamente cu greutăți, yoga și grădinărit, scrie Mirror.

@fit__momof7 #90 #thisis90 #seniorliving #eldercare #foreveryoung #attitudematters#aginggracefully #mymom #goals #strongmom ♬ original sound - Dalyce

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Edna May Giordano a început o rutină simplă de exerciții acum aproximativ 25 de ani, după ce a realizat că nu vrea să-și piardă mobilitatea și forța pe măsură ce îmbătrânește, iar acum nu trece nicio zi fără să facă puțină mișcare. Face antrenamente cardio, dar și cu greutăți. În plus, petrece mult timp în grădină, îngrijindu-și legumele și florile.

Fiica ei, Dalyce, în vârstă de 59 de ani, mamă a șapte copii, a filmat ipostazele în care mama sa își arată mobilitatea. Edna poate fi văzută executând diverse mișcări de yoga și pilates, stârnind admirația internauților.

@fit__momof7 #thisis90 #mymum #mymom #seniorfitness #ageisjustanumber #goals #lifegoals #nevertoolateseries #workoutsforwomen #womenthatworkout #strengthtraining ♬ How You Like That - BLACKPINK

Bunicuța de 90 de ani nu a urmat niciodată vreo dietă, ci a avut mereu grijă să se pună pe primul loc și să fie atentă când vine vorba de sănătatea ei. "Nu am niciun secret. Fac mișcare pentru felul în care mă face să mă simt după aceea. Sunt zile în care nu am chef să fac sport, dar o fac oricum. Îmbătrânirea e inevitabilă, dar numărul anilor nu trebuie să fie o limită în ceea ce privește ce poți obține. Dacă îți creezi obiceiuri bune, precum alegeri alimentare sănătoase, mișcare constantă și recunoștință zilnică, vârsta nu va defini nimic altceva decât timpul liniar al călătoriei tale", a spus Edna. Aceasta iubește să se îmbrace modern chiar și la vârsta ei. Femeia din Canada speră să le arate oamenilor că anii sunt doar un număr și că o atitudine pozitivă cu privire la îmbătrânire te ajută să te simți tânăr.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri