Ashley Roberts
Actualitate

Ashley Roberts, apariție așa cum nu a mai fost văzută. Profimedia

Ashley Roberts, fosta componentă a trupei ”Pussycat Dolls”, spectaculoasă într-o ținută elegantă. Cântăreața arată perfect la 40 de ani

Ashley Roberts, fosta componentă a trupei ”Pussycat Dolls”,  a atras toate privirile cu ținuta purtată la petrecerea CBE a lui Kelly Hoppen din Londra. Fanii au fost uimiți să o vadă pe cântăreață arătând așa de bine. 

Seara trecută, Ashley Roberts a atras toate privirile la petrecerea CBE a lui Kelly Hoppen din Londra. Kelly Hoppen a fost numită Comandant al Ordinului Imperiului Britanic (CBE) pentru serviciile oferite Marii campanii a guvernului, contribuind la promovarea creativității, afacerilor și comerțului britanic.

Cântăreața a ales să poarte o rochie argintie, foarte elegantă și electrizantă, cu mâneci lungi și nasturi contrastanți în centru, având un guler închis, pe care a potrivit-o cu o haină de catifea fucsia. Vedeta Pussycat Dolls, în vârstă de 40 de ani, și-a asortat perfect haina cu o geantă de mână roz și tocuri stiletto ascuțite. 

Citește și: Vanessa Hudgens a atras toate privirile la premiera Tick, Tick..Boom! Ce ținută a ales celebra actriță

Ashley Roberts nu s-a oprit doar la o culoare electrizantă, ci a ales să-și facă manichiura într-o culoare și mai îndrăzneață, alegând să poarte un verde neon. Pentru a scoate toată ținuta în evidență, artista și-a prins suvițele blonde într-un coc foarte natural, potrivit Daily Mail

Ashley Roberts s-a despărțit recent de Giovanni Pernice

Fosta concurentă la Strictly Come Dancing a apărut din nou în atenția presei după ce a declarat că își caută dragostea, asta după ce a anunțat că s-a despărțit de Giovanni Pernice, în 2020.

Cei doi s-au cunoscut la Strictly Come Dancing, acolo unde Ashley era concurentă și au ținut relația secretă până când show-ul s-a terminat pentru a nu avea probleme. Au format un cuplu timp de pese un an, iar Giovanni a continuat să se întâlnească cu fosta iubită, Maura Higgins, în vârstă de 30 de ani, de care s-a despărțit luna trecută.

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-un costum de baie decupat. Fanii nu au putut rezista fără să comenteze

Recent, Ashley Roberts a dezvăluit pentru The Sun că, acum că restricțiile s-au mai liniștit, este dispusă să cunoască oameni și să iasă mai mult în oraș, semn că este pregătită pentru o nouă relație de dragoste. 

„Prietenul meu a spus într-o zi: „Ți-ai verificat DM-urile?” Nu fac asta în mod normal, dar a fost interesant. A existat un spectru larg de personaje care apar acolo și, în mod normal, nici nu aș fi deschisă la așa ceva, dar pentru că nu suntem capabili să ieșim și să socializăm, am încercat să fiu deschisă către noi moduri, dar...Să spunem că sunt încântată să cunosc oameni în viața reală! Îmi place acea chimie și acea legătură. Nu poți învinge asta. Sunt încântată să mă îmbrac, să mă simt drăguț, să ies acolo”, a declarat Ashley Roberts pentru The Sun în urmă cu ceva timp. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri