Demi Rose
Actualitate

Demi Rose. Getty Images

Demi Rose și-a etalat formele într-un costum de baie decupat. Fanii nu au putut rezista fără să comenteze

Demi Rose și-a arătat formele lucrate într-un costum de baie decupat, în timp ce se afla pe o plajă din California. Fanii s-au grăbit să comenteze la postarea vedetei. 

Demi Rose nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele lucrate la sală, mai ales atunci când se află în locații exotice. Recent, modelul în vârstă de 26 de ani i-a amețit pe fani după ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care își arată picioarele superbe, fiind îmbrăcată într-un costum de baie decupat, cu imprimeu de zebră. 

Citește și: Demi Rose s-a expus într-o ținută transparentă. Topul scurt și pantalonii croșetați au lăsat la vedere multă piele

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Se pare că Demi Rose a făcut să crească temperaturile mai mult decât arăta termometrul, atunci când a plecat să se relaxeze într-un resort din California. Modelul a postat o fotografie pe contul de Instagram în care se afla pe o terasă însorită, stând pe un scaun din bambus confortabil, purtând doar un costum de baie și un șal înflorat, arătându-și picioarele bine lucrate, potrivit Daily Mail

Fanii au reacționat imediat la postarea lui Demi Rose. „Priveliștea arată uimitor”/ „Aș vrea să fiu iubitul tău”/ „Esti perfectă”/ „Te ador”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii modelului în vârstă de 26 de ani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum a ajuns cunoscută Demi Rose

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o rochie foarte mulată, cu un decolteu amețitor. Sute de mii de oameni i-au apreciat pozele

Modelul s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri