Au câștigat o casă de 2,2 milioane de euro, dar au fost nemulțumiți. Lumea i-a criticat imediat: „Trebuia să pună și mâncare pe masă!”
Actualitate

Au câștigat o casă de 2,2 milioane de euro, dar au fost nemulțumiți. Lumea i-a criticat imediat: „Trebuia să pună și mâncare pe masă!” / Credit foto: Captură video Instagram

Au câștigat o casă de 4 milioane de dolari, dar au fost nemulțumiți. Lumea i-a criticat imediat: „Trebuia să pună și mâncare pe masă!”

Andrea și Kevin Griffin, doi tineri din Victoria, Australia, care au câștigat o locuință de patru milioane de dolari, au fost criticați dur după ce s-au plâns că din casă lipsesc anumite obiecte de lux, pe care le văzuseră anterior în aceasta.

Andrea și Kevin au fost în culmea fericirii când au aflat că au câștigat o locuință în valoare de dolari milioane de euro, însă ulterior aceștia au susținut că din ea lipsesc obiecte ce depășesc 50.000 de dolari, printre care o bandă de alergare și un frigider de vin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cea mai tânără câștigătoare din istoria loteriei britanice a ajuns la sapă de lemn. Pe ce a cheltuit aproape 2 milioane de lire

Investitorul imobiliar, Adrian „Lambo Guy” Portelli, s-a apărat, însă, explicând că el a scos la concurs doar locuința, iar acele obiecte care lipsesc erau folosite doar pentru un decor.

Cei doi tineri au găsit filmări cu investitorul imobiliar care surprind momentul în care cară anumite obiecte. Concret, ei s-au plâns că acesta a luat un frigider de vin, un grătar, dar și alte electrocasnice, însă nu au fost prea convingători, numeroși utilizatori de internet arătându-se revoltați de atitudinea lor, considerându-i lacomi.

Citește și: O femeie care obișnuia să cerșească ore în șir în fața unei bănci a câștigat premiul cel mare la loterie: ”Spera să-și schimbe viața!”

„Ai fi putut să-mi dai mie acea casă fără mobilă și aș fi fost în culmea fericirii”, „Australia se confruntă cu o criză imobiliară și sunt oameni care câștigă o casă pe care unii nu o vor avea niciodată”, ”Să le fie rușine. N-au pus nici mâncare pe masă”, au fost câteva dintre reacțiile apărute pe internet după ce investitorul a făcut publice imagini în care cei doi tineri îi reproșează că lipsesc lucruri din casă.

Potrivit Daily Mail, bărbatul este în prezent anchetat în două state pentru afacerea pe care o deține, fiind cercetat pentru faptul că ar fi încălcat legea jocurilor de noroc.

Etichete: casa , cuplu , nemultumire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri