Entertainment: 2024 Emmy Awards
Actualitate

Priscilla Presley, Riley Keough. Emmy Awards. Profimedia

Au lăsat neînțelegerile deoparte. Nepoata lui Elvis și Priscilla Presley, împreună pe covorul roșu la premiile Emmy

Priscilla Presley și Riley Keough au pozat împreună pe covorul roșu, la premiile Emmy, la un an după neînțelegerile care au apărut între ele cu privire la testamentul regretatei Lisa Marie Presley.

Priscilla a participat la gala desfășurată în Los Angeles, pentru a-și susține nepoata nominalizată grație rolului din „Daisy Jones & The Six”.

Riley, în vârstă de 34 de ani, și-a coordonat ținuta cu cea a faimoasei sale bunici (78 de ani). Keough a purtat o rochie neagră transparentă, peste o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă. Și-a prins părul cu o fundă neagră și și-a accesorizat look-ul cu cercei cu diamante și un inel din platină.

Alături de ele s-a aflat și soțul tinerei actrițe, cascadorul australian Ben Smith-Petersen.

Prezența celor două la premiile Emmy vine după o perioadă dificilă pentru ele. Lisa Marie Presley s-a stins din viață în ianuarie 2023.

Bunica și nepoata au ajuns în luna mai la un acord cu privire la testamentul artistei, acesta fiind aprobat oficial de un judecător în noiembrie. Ulterior, Priscilla a spus că familia ei este „mai unită ca niciodată” .

„Familia a rezolvat toate confuziile legate de cererea noastră adresată instanței și de cea de interpretare a documentelor după moartea prematură a fiicei mele Lisa Marie”, a mărturisit Priscilla. „Vreau să precizez că nu a fost niciodată intentat vreun proces împotriva iubitei mele nepoate”.

Când apare autobiografia postumă a regretatei Lisa Marie Presley. Ore întregi înregistrate pe casete, puse pe hârtie de fiica ei, Riley

Tensiunile s-au domolit

Riley Keough a rupt tăcerea în legătură cu discuțiile tăioase pe care l-a avut cu bunica ei, după moartea mamei. Astfel, în cadrul unui interviu acordat Vanity Fair, ea a subliniat că tensiunile s-au domolit și vor fi din nou fericite. Keough a fost numită singura moștenitoare a averii pe care a lăsat-o Lisa.

Riley a povestit despre „bătălia” pe care a dus-o cu Priscilla, recunoscând că a fost o perioadă haotică după decesul mamei ei și nu a știut cum să gestioneze zilele de doliu.

„Când mama s-a stins, a fost haos pe fiecare plan al vieții noastre”, a recunoscut Riley, care a devenit mamă în 2022.

„Lucrurile cu bunica vor fi în regulă. Nu au fost niciodată liniștite, dar vor fi, acum știm ce s-a întâmplat și cum putem rezolva totul”, a mai spus tânăra.

Se pare că Riley Keough îi va plăti văduvei lui Elvis 1.400.000 de dolari.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri