Three Generations of Presley's Hand and Footprint Ceremony, TCL Chinese Theater, Los Angeles, California, USA - 21 Jun 2022
Actualitate

Riley Keough, Lisa Marie Presley. Profimedia

Când apare autobiografia postumă a regretatei Lisa Marie Presley. Ore întregi înregistrate pe casete, puse pe hârtie de fiica ei, Riley

Autobiografia postumă a cântăreţei şi actriţei Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, va fi lansată pe 15 octombrie, au anunţat fiica acesteia şi reprezentanţii editurii Random House.

"Sunt onorată să contribui la lansarea cărţii mamei mele", a anunţat pe Instagram fata sa, actriţa americană Riley Keough, cunoscută pentru rolurile din filmul "Mad Max: Fury Road" şi din serialul "Daisy Jones and the Six".

Lisa a murit în ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani.

"Înainte de a muri, în 2023, (Lisa Marie Presley) a lucrat ani întregi la o carte de memorii brută, fascinantă şi unică, înregistrând nenumărate ore pe casete,  cu o vulnerabilitate uluitoare, care au fost în sfârşit puse pe hârtie de fiica ei, Riley Keough", arată lisamariebook.com, transmite Agerpres.

Lisa Marie Presley, o viață cu multe drame

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis şi Priscilla Presley, care au divorţat în 1973, şi-a construit o carieră în industria muzicală, însă fără să cunoască imensul succes de care s-a bucurat tatăl ei, supranumit "Regele rock-and-rollului". Ea s-a confruntat cu dependenţa de opiacee şi de analgezice şi nu făcea un secret din vulnerabilităţile sale.

Moartea ei la vârsta de 54 de ani în urmă cu un an, pe 12 ianuarie 2023, cauzată, potrivit autopsiei, de complicaţii suferite în urma unei operaţii de slăbire, a provocat un val de omagii în sectorul divertismentului american.

Priscilla Presley, adevărul despre ultimele luni din viața fiicei sale: „Spunea că nu-și dorește să fie aici”

Lisa Marie Presley a fost moştenitoarea casei şi a domeniului familial "Graceland" din Memphis, care a devenit un loc de pelerinaj şi de devotament pentru fanii lui Elvis, care vin să-şi prezinte omagiile la mormântul acestuia. Potrivit presei americane, Riley Keough a devenit la rândul ei moştenitoarea acestuia.

Personalitatea lui Elvis Presley, rockerul de geniu inspirat de muzica gospel şi blues din Tennessee, a revenit recent în prim-plan graţie filmului "Elvis" (2022), regizat de Baz Luhrmann, în care cântăreţul a fost interpretat de Austin Butler, căruia Lisa Marie Presley i-a adus un omagiu emoţionant la gala Globurilor de Aur din 2023.

Şi mai recent, filmul "Priscilla" al regizoarei Sofia Coppola spune povestea lui Elvis, a exceselor şi a crizelor sale de violenţă, prezentate din perspectiva soţiei sale. Elvis Presley a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri