2
Actualitate

Au o frumusețe aparte și sunt apreciați pentru asta! Oameni cu trăsături unice, care și-au transformat "defectele" în atuuri

 Frumusețea oamenilor vine în tot felul de forme, dimensiuni și culori, caracteristici care oferă unicitate fiecăruia dintre noi. Acesta este și cazul acestor persoane, care au reușit sfideze normele de frumusețe cu trăsăturile lor inedite.

Maeva Marshall și pistruii ei

pistrui

Uitandu- la fotografia asta veți vedea o fata frumoasă cu niste pistrui ieșiți din comun. Însă, Maeva nu s-a născut cu ei.

La 20 ani a avut un atac cerebral, în urma căruia doctorii i-au prescris medicamente pentru a proteja ficatul de efectul celorlalte medicamente luate. Unul dintre efectele secundare a fost sensitivitatea la lumină.

Astfel, o simplă plimbare în parc i-a declanșat tinerei o reacție alergică, provocând arsuri de gradul doi - pistruii aceia pe care îi vezi pe fața ei.

VEZI SI: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Mikayla Holmgren și sindromul Down

Sindromul Down este o tulburare genetică, caracterizată prin întârzieri de creștere, dizabilități intelectuale și trăsături faciale distincte. Însă, toate aceste lucruri nu au oprit-o pe Mikayla Holmgreen, model și dansatoare, care a participat atât la Jocurile Olimpice Speciale, cât și la un concurs de stat Miss SUA, unde a castigat premiul "The Spirit of Miss SUA" și "Director’s Award".

Souffrant Ralph și pistruii lui

pistrui 2

Primul lucru pe care îl observi la Souffrant Ralph sunt pistruii săi unici. Ceea ce a fost inițial o problemă pentru tânărul în vârstă de 21 de ani, s-a transformat mai târziu în trăsătura sa fizică cea mai apreciată.

Astfel, Souffrant a devenit o muză și a semnat un contract de modelling cu Re: Quest Model Management.

Duckie Thot și culoarea pielii inedite

model

Duckie provine din Sudul Sudanului, iar pielea ei este centrul atenției pentru mulți fotografi, stiliști și artiști. De un negru ciocolatiu, culoarea pielii ei oferă diversitate într-o industrie guvernată de pielea deschisă.

 Simone Thompson și diastema ei

diastema

Multe persoane consideră diastema o problemă, alegând o corecteze printr-un aparat dentar sau alte intervenții, însă acesta nu este și cazul lui Simone Thompson. În industria modei, unicitatea este cea mai căutată, iar dinții frontali ai lui Simone Thompson îi oferă un aspect de neuitat și o semnătură unică.

Dru Presta

pertu

Acest model suferă de sindromul Acrondroplazie, caracterizat prin nanism. Însă, în ciuda înălţimii sale și a insultelor pe care le-a primit de-a lungul anilor, Dru Presta și-a îndeplinit visul de a fi model și și-a creat o comunitate de 10.000 de urmăritori pe Instagram.

Frații Ivanishvili și albinismul

Cei doi frați, fii miliardarului Georgian Bidzina Ivanishvili, captează privirea tuturor prin frumuseteala lor unică, definită prin pielea lor deschisă și părul alb, care te trimit cu gândul la niste vârcolaci extrem de atrăgători.

Allison Harvard și ochii ei încântători

 

Allison este un model american, artistă și actriță care și-a făcut prima apariție în cadrul concursului America's Next Top Model. Desi i s-a spus întotdeauna că ochii ei mari și rotunzi nu erau considerați potriviţi pentru moda high-end, aceasta a reușit sfideze toate tiparele.

Diandra Forrest şi albinismul

diandra

Diandra este primul model feminin cu albinism care a semnat un contract cu o agenție de modă importantă. Ea este, de asemenea, o voce activă care militează pentru educarea societății despre persoanele cu albinism.

Sarai Lewis și heterocromia

heterocromie

Sarai Lewis este un model care impresionează nu doar prin frumusețea ei, ci și printr-o trăsătură particulară: ochii de culori diferite. Acest lucru se datorează faptului s-a născut cu heterocromie, făcând ca unul dintre ochii ei aibă culoarea maro, iar celalat verde.

Bebelușul Chanco și părul lui vâlvoi

copil

 Încă de la naștere, Chanco a uimit pe toată lumea cu părul său neobișnuit și extrem de bogat. Imediat după aceea, a intrat în atenția publicului, primind chiar și oferte facă reclame de par pentru Pantene.

Etichete: pistrui , frumusete , albinism

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?