Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Actualitate

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ducesa, alături de Charles. Getty Images

Au primit „înştiinţare de evacuare”. Regele Charles le-a retras lui Harry şi Meghan dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au rămas fără reşedinţă în Marea Britanie, după ce regele Charles al III-lea le-a retras dreptul de a locui la Frogmore Cottage, în urma publicării unei cărţi de memorii de către ducele de Sussex în care acesta face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, informează presa britanică, relatează AFP.

Publicaţiile The Sun şi The Telegraph relatează că Palatul Buckingham a trimis o "înştiinţare de evacuare" cuplului care a părăsit Marea Britanie în 2020, şi de atunci a lansat numeroase critici la adresa casei regale britanice.

Ce poreclă a primit prințesa Charlotte la școală. Are șapte ani, e o aventurieră și are o personalitate puternică

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Frogmore Cottage le-a fost dăruită ducilor de Sussex de către regina Elisabeta a II-a drept cadou de nuntă

Frogmore Cottage, o reşedinţă cu cinci dormitoare lângă Castelul Windsor din vestul Londrei, le-a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de către regina Elisabeta a II-a în 2018 drept cadou de nuntă.

Lucrările de renovare realizate de cuplu, în valoare de peste 2 milioane de euro, au şocat opinia publică, iar prinţul Harry a fost nevoit să înapoieze suma coroanei britanice după mutarea sa, alături de Meghan Markle, în Statele Unite.

familia regala britanica
Charles, alături de Meghan Markle și fiii lui, Harry și William / Foto: Profimedia

Potrivit The Sun, regele Charles nu le-ar fi propus lui Harry şi Meghan o nouă reşedinţă, privându-i astfel de orice locuinţă regală în timpul rarelor lor călătorii în Regatul Unit.

Kate Middleton și prințul William, întrecere pe biciclete într-o sală de sport. Prințesa de Wales a fost în fustă și cizme cu toc

Decizia riscă să agraveze tensiunile din rândul casei regale britanice, în condiţiile în care cuplul contestă deja în justiţie retragerea protecţiei lor speciale asigurate de poliţie.

Potrivit The Sun, regele Charles i-ar fi cerut prinţului Andrew să se mute la Frogmore Cottage pentru a reduce cheltuielile stilului de viaţă al fratelui său mai mic care locuieşte în prezent la Royal Lodge, o luxoasă proprietate din Windsor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri