Prințesa Charlotte/ Profimedia
Divertisment

Prințesa Charlotte/ Profimedia

Ce poreclă a primit prințesa Charlotte la școală. Are șapte ani, e o aventurieră și are o personalitate puternică

Fiica prințului William și a lui Kate Middleton, în vârstă de șapte ani, care este a patra în ordinea succesiunii la tron, face furori printre colegii de la școală. Un expert regal a dezvăluit că prințesa Charlotte a primit o poreclă inedită de la prietenii săi, aceștia fiind impresionați de spiritul aventurier al puștoaicei. 

Datorită personalității sale impunătoare, a curajului și a spiritului de aventură, prințesa Charlotte s-a remarcat printre colegii de la școală. Prietenii ei o numesc „Prințesa Războinică”, și asta pentru că deja are un titlu de prințesă, însă atitudinea sa este una mai mult de războinic. 

Citește și: „Trebuie să faci o plecăciune”. Momentul viral când prințesa Charlotte îl atenționează pe prințul George cu privire la protocolul regal

Autoarea Katie Nicholl a declarat că Charlotte a primit prima dată această poreclă în perioada când se afla la Willcocks Nursery School. De asemenea, Katie susține că această poreclă va rămâne cu fiica prinților de Wales mult timp de acum încolo, urmărind-o chiar și atunci când va crește. 

Vorbind pentru Entertainment Tonight, Katie a spus: „Se pare că și-a câștigat porecla pentru că, evident, este o prințesă, dar este destul băiețoasă. Îi place să se cațăre în copaci și este o aventurieră. Era destul de cunoscută pentru personalitatea ei înflăcărată la vechea școală. Mă întreb dacă aceasta ar putea fi o poreclă care îi va rămâne.”

„Prințesa Războinică” nu este singura poreclă pe care și-a câștigat-o Charlotte, deoarece părinții ei, prințul William și prințesa Kate, se referă la ea în moduri diferite. În urmă cu ceva timp, William și-a numit fiica „Mignonette”, un termen care înseamnă „mică și delicată” în franceză, în timp ce Kate a fost auzită referindu-se la Charlotte cu versiunea scurtă comună a numelui ei, Lottie.

Citește și: Ce planuri are regele Charles pentru prințesa Charlotte. Monarhul și-a dorit foarte tare o nepoțică

Porecla primită de prințesa Charlotte nu este o surpriză pentru părinții și frații ei, prințul George și prințul Louis. Kate a declarat anterior că fiica ei este „cea responsabilă” când vine vorba de copii. Soția prințului William a mărturisit că Charlotte „crește foarte repede” și că este mult mai matură decât George și Louis. 

Declarațiile lui Kate Middleton au fost susținute și cu gesturile pe are fanii le-au putut observa la prințesa Charlotte în timpul Jubileului de Platină, unde puștoaica încerca să se asigure că fratele său mai mic, Louis, se comportă așa cum trebuie în public. 

Mai mult, la înmormântarea reginei Elisabeta, prințesa Charlotte a fost văzută cum îi amintea fratelui său mai mare, prințul George, să stea drept atunci când cântă imnul național. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri