Austin Butler și Lisa Marie Presley
Actualitate

Austin Butler și Lisa Marie Presley s-au împrietenit rapid. / Foto: Profimedia

Austin Butler, despre momentul în care a cunoscut-o pe Lisa Marie Presley: "Am simțit imediat o conexiune foarte profundă"

În ultimele ei luni de viață, Lisa Marie Presley s-a bucurat de prietenia lui Austin Butler, cel care l-a interpretate pe celebrul ei tată în filmul "Elvis". După moartea ei fulgerătoare, la doar 54 de ani, actorul a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe aceasta și despre impresia puternică pe care i-a lăsat-o fiica lui Elvis Presley.

Citește și: Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley. A participat la Globurile de Aur cu două zile înainte să moară și a plâns în public

Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, starul de 31 de ani a dezvăluit când a întâlnit-o prima dată pe Lisa Marie și ce a simțit în acea zi: "Am cunoscut-o când i-am prezentat filmul la Graceland. Nu am mai avut niciodată o astfel de experiență în care să întâlnesc pentru prima dată pe cineva și să simt imediat o conexiune atât de profundă. A fost o persoană care nu avea nimic de demonstrat, nu se deschidea în fața oricui, dar a făcut-o cu mine. Ne-am apropiat foarte tare și foarte repede. E devastator. Mi se întâmplă multe lucruri bune, dar sunt devastat pentru familia ei și pentru că nu este aici să sărbătorească alături de noi. Nu o să uit niciodată momentul în care am fost cu ea la Globurile de Aur. Mi se face pielea de găină când mă gândesc că, după i-am prezentat filmul, m-a dus în dormitorul lui Elvis, un loc pe care cei mai mulți oameni nu-l văd. Am stat în camera lui, iar acolo nu era Elvis, era doar tatăl ei".

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley a fost la Globurile de Aur, unde Austin Butler a fost laureat

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Luptă pe averea familiei Presley. Văduva lui Elvis, Priscilla, contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie

Lisa Marie Presley si priscilla presley
Lisa Marie Presley si Priscilla Presley la Globurile de Aur 2023 / Foto: Profimedia

În ultima ei apariție în public, cu doar câteva zile înainte de a se stinge, Lisa Marie a apărut la Globurile de Aur 2023 alături de mama ei, Priscilla, pentru a-i susține pe toți cei implicați la crearea filmului "Elvis", despre viața celebrului ei tată, și mai ales pe Austin Butler, protagonistul peliculei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În momentul în care Austin Butler, cel cu care Lisa Marie a legat o relație aparte, a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor într-o dramă grație portretizării lui Elvis, fiica regelui rock 'n' roll-ului și mama ei au izbucnit în lacrimi. Ceea ce le-a făcut să plângă a fost discursul tânărului actor, care le-a mulțumit de pe scenă, iar punctul culminant a fost cel în care a spus "Vă iubesc pentru totdeauna". Fotografii le-au surprins pe doamnele Presley vizibil emoționate, iar Lisa chiar și-a dus mâinile la față pentru a-și masca lacrimile.

Citește și: Nu se știe ce a mai rămas din averea de 100 de milioane de dolari a regretatei Lisa Marie Presley. Ce vor moșteni sigur fiicele ei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri