'This Morning' TV Programme, London, Britain - 17 Oct 2012
Actualitate

Lisa Marie Presley. 'This Morning' TV. 2012. Profimedia

Nu se știe ce a mai rămas din averea de 100 de milioane de dolari a regretatei Lisa Marie Presley. Ce vor moșteni sigur fiicele ei

Lisa Marie Presley a moștenit o avere uriașă de la tatăl ei, legendarul Elvis, dar se pare că nu a știut să o gestioneze corect. În 25 de ani, Lisa a avut la dispoziție 100 de milioane de dolari. Acum, după moartea ei, „doar Graceland” le va rămâne, cu siguranță, fiicelor sale, actrița Riley Keogh și gemenele de 14 ani, Harper și Finley.

Un reprezentant al proprietății din Memphis a confirmat că legendarul conac care i-a aparținut cândva lui Elvis Presley va ajunge acum la cele trei fiice ale Lisei, după moartea subită a cântăreței la vârsta de 54 de ani.

Situația finanțelor acesteia rămâne controversată. Al patrulea ei soț, Michael Lockwood, a redeschis un dosar, în 2021, cerându-i Lisei să-i plătească pensia alimentară de 4.600 de dolari pe lună pe care i-a impus-o un tribunal. Cazul nu a fost soluționat nici acum.

Când a împlinit 25 de ani, Lisa a moștenit 100 de milioane de dolari, dar pierdut mare parte din aceșt bani din cauza unei administrări defectuoase și a investițiilor greșite. Graceland, însă, a rămas.

Lisa Marie a avut patru copii. Fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis în iulie 2020, după o lungă luptă cu dependența de droguri și depresia.

Lisa Marie a murit săptămâna trecută, după ce a suferit două stopuri cardiace.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri