Melinda și Bill Gates
Actualitate

Melinda și Bill Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani. / Foto: Profimedia

Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

Melinda și Bill Gates și-au anunțat divorțul după o căsnicie de 27 de ani și o relație ce părea indestructibilă. Averea strânsă în acești ani îi plasează pe locul 4 în topul celor mai bogați oameni ai lumii, cu 130,5 miliarde de dolari.

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, cei doi au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei". Melinda și Bill Gates au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

Citește și: Kate Middleton și prințul William, 10 ani de la nuntă și o iubire ca-n povești. Detaliile primei lor întâlniri

Melinda Gates este cea care a intentat divorțul

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil".

Melinda și Bill Gates nu au semnat un contract prenupțial

Bill și Melinda Gates, alături de fiica lor cea mare, Jennifer

Cu o avere de 130 miliarde de dolari, Bill și Melinda Gates ocupă locul patru în topul miliardarilor lumii, după Jeff Bezos, Elon Musk și Bernard Arnault.

Citește și: George Clooney, secretul căsniciei cu Amal Clooney. Cum au depășit problemele de cuplu: ”Au luptat să rămână împreună!”

Documentele obținute de DailyMail arată că Bill și Melinda Gates nu au semnat un contract prenupțial la începutul căsătoriei și că ea este cea care a intentat divorțul.

Averea colosală strânsă de familia Gates include proprietăți în cinci state din America, o flotă de mașini de lux, printre care și un Porsche rar de două milioane de dolari, mai multe avioane private, o colecție de artă ce include și Codexul lui Da Vinci, estimat la 30 de milioane de dolari, cumpărat la o licitație. Mai mult, Bill Gates este proprietarul celui areal de pământ destinat fermelor, întins pe 18 state.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri