Nunta regala printul William și Kate Middleton
Actualitate

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 29 aprilie 2011. / Foto: Profimedia

Kate Middleton și prințul William, 10 ani de la nuntă și o iubire ca-n povești. Detaliile primei lor întâlniri

În 29 aprilie 2011, o lume întreagă își ațintea privirile către Marea Britanie, unde prințul William, fiul cel mare al regretatei prințese Diana și al prințului Charles, se căsătorea cu aleasa inimii lui, Catherine Middleton. Relația lor începuse încă din 2002, când s-au cunoscut pe băncile facultății.

Iată că astăzi, cei cunoscuți lumii întregi drept ducii de Cambridge împlinesc 10 ani de căsnicie, au trei copii frumoși și poznași și sunt văzuți drept viitorii conducători ai Regatului Unit. Dragostea lor a pornit la fel ca cea a multor altor cupluri: s-au întâlnit la universitate, s-au plăcut, deși fiecare era într-o relație, au lăsat ceva timp să treacă și și-au dat seama că merită să încerce ceva mai mult.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

În 2007, după câțiva ani de iubire, Kate și William s-au despărțit pentru scurtă vreme, însă dragostea și-a spus cuvântul și cei doi și-au regăsit drumul unul în brațele celuilalt.

Kate Middleton și prințul William, 2005

În noiembrie 2010, prințul William o cerea de soție pe Catherine Middleton, dăruindu-i inelul care i-a aparținut mamei sale, Diana, pentru ca în anul următor să aibă parte de o nuntă de vis, la care au participat 1.900 de persoane și care a fost urmărită de 2 miliarde de privitori de pe tot mapamondul.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Kate Middleton și prințul William

Kate Middleton și prințul William, la absolvirea facultății, în 2005

În legătură cu momentul în care Kate și William s-au cunoscut putem spune că a fost mâna destinului. Cei doi s-au întâlnit în 2002, în primul lor an la Universitatea St. Andrews din Scoția. Nu a fost dragoste la prima vedere, iar când au dat cu ochii unul de celălalt s-a instalat o oarecare senzați incomodă.

Citește și: Prințul Louis, fiul cel mic al ducilor de Cambridge, a împlinit 3 ani! Kate Middleton i-a făcut o poză adorabilă

Ani mai târziu, Kate a vorbit despre asta: "Cred că m-am înroșit toată când te-am cunoscut, m-am cam fâstâcit și am plecat repede, simțindu-mă foarte timidă". La început, amândoi erau implicați în alte relații și erau doar buni prieteni. Treptat, au petrecut mai mult timp împreună, au descoperit că au interese comune și s-au apropiat.

Kate Middleton, 2005

"Ea are un simț al umorului mai năzdrăvan, iar asta m-a ajutat, căci al meu este foarte sec, așa că am avut parte de distracție", a spus și William acum ceva vreme despre cum s-a construit legătura dintre ei. În următorii ani de facultate au locuit îmrepună cu mai mulți colegi într-o casă din afara orașului, iar relația lor a fost cât se poate de privată. Rareori, în vacanțe, au fost surprinși împreună de paparazzi și publicul a căpătat o curiozitate aparte pentru cei doi.

Legătura dintre ei a crescut, a fost presărată și cu o despărțire scurtă în 2007, însă în 2010 a venit marea întrebare din partea lui William și, jumătate de an mai târziu, nunta mult așteptată de toți britanicii.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri