bianca brad
Actualitate

Bianca Brad / Foto: Facebook

Bianca Brad, poze superbe din 1990, când a câștigat un concurs de frumusețe. Nu a fost Miss România așa cum toată lumea crede

Bianca Brad are 55 de ani, dar se menține nu numai într-o formă fizică de invidiat, ci este și un exemplu de femeie luptătoare. Toată România o știe din 1990 drept Miss România, dar, pe contul ei de Facebook, acolo unde a pus și câteva imagini din timpul concursului, a clarificat totul. De fapt, competiția câștigată de ea se numea Miss Prințesa Frumuseții, iar pentru reușită a primit o Dacie și o excursie.

Bianca Brad a avut o carieră impresionantă ca fotomodel, începută încă din ultimul an de liceu, când a fost remarcată de o creatoare de modă. A intrat puternic în această industrie, în anii '80, ceea ce a ajutat-o să pună mâna și pe primele roluri în filme, iar asta a determinat-o să dea la Teatru și Film.

Citește și: Tania Budi, selfie în costum de baie, direct pe plajă. E într-o formă excelentă la 54 de ani: “Îmi trăiesc viața ca la 18 ani”

bianca brad
Bianca Brad la un concurs de frumusețe pe care l-a și câștigat / Foto: Facebook

Bianca Brad nu a câștigat niciodată Miss România, așa cum s-a crezut mereu

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

"Nu mai știu data, dar știu că a fost în luna ianuarie 1990, când am participat la Miss Prințesa Frumuseții. Deși am spus mereu acest lucru, și în ziua de astăzi sunt persoane care cred că am fost Miss România. Miss Prințesa Frumuseții a fost singurul concurs de frumusețe la care am participat vreodată...și asta doar pentru că mama mea a insistat să merg (la Miss Boboc nu am participat decât niște ani mai târziu, ca prezentator al unui concurs de la Măgurele). Cred că pe mama a atras-o mult și titlul, pentru că obișnuia și încă îmi mai spune Prințessina", a scris Bianca Brad în dreptul imaginilor care arată o tânără blondă, fermecătoare, cu același zâmbet cuceritor pe care l-a păstrat și astăzi, chiar dacă viața nu a fost mereu blândă cu ea.

bianca brad
Bianca Brad la un concurs de frumusețe pe care l-a și câștigat / Foto: Facebook

"Premiul cel mare a fost o Dacie, pe care am obținut-o cu chiu cu vai, la șase luni de la concurs, după ce am amenințat organizatorii că îi dau în judecată, dacă nu își îndeplinesc obligația trecută în contract, iar al doilea premiu mare, o săptămână la Londra, l-am primit abia după un an... total lipsit de fastul prezentat și promis în seara concursului. Ținuta de seară, compusă din două piese, mi-a creat-o mama. A cusut-o de mână, dintr-un material deosebit pe care mi l-a dăruit o doamnă care mă plăcea foarte mult și pe care o prețuiam mult. Modelul a fost gândit să aibă legătură cu titlul, să aibă un aer princiar, de aceea și gulerul acela improvizat dintr-o bucată de plastic îmbrăcată în materialul moale, fluid, care cădea greu și se mula cu delicatețe pe trup, aducând un plus de feminitate, iar culoarea era un albastru-turcoaz electric, strălucitor, ceea ce cu siguranță m-a avantajat.
Însă am avut parte atunci de o aventură care mi-a dat maaaari emoții. Între prima probă, în costum de baie, și cea de a doua, în rochie de seară, am avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a ne schimba și aranja. Spațiul era mic, foarte înghesuit și, în forfota aia, nu mi-am mai găsit lenjeria intimă!!! Așa că am fost nevoită să ies pe scenă fără.
În spatele zâmbetului meu se ascundea groaza ca nu cumva să calce careva pe trena rochiei mele, pentru că partea de jos era de fapt doar o bucată de material înnodată în talie și puteam să rămân foarte ușor în fundul gol", a rememorat vedeta.

 
bianca brad
Bianca Brad la un concurs de frumusețe pe care l-a și câștigat / Foto: Facebook

Pierderea fiicei, cea mai mare tragedie din viața Biancăi Brad

În 1992 s-a mutat în Germania fără să știe limba, deși în România era pe val. Era actriță și model, dar a urmat calea dragostei. Se îndrăgostise de un student la Stomatologie, venit din Germania, și l-a urmat. De acolo a pus mâna pe contracte importante în Thailanda și Hong Kong, unde era plătită pentru un episod cât făcea într-un an în România.

În 2005 a devenit mamă pentru prima dată, cu afaceristul Aurel Frățilă. Atunci, Bianca îl aducea pe lume pe Luca, iar doi ani mai târziu, ar fi trebuit să-și țină în brațe și fetița mult dorită. Recunoaște că nu credea în Dumnezeu până când nu și-a pierdut fiica la naștere, în 2007. Tot după această tragedie care a marcat-o profund, Bianca a pus bazele Asociației E.M.M.A, pentru mamele care trec printr-o pierdere de același tip.

Citește și: Fosta prezentatoare tv Raluca Moianu se mândrește cu fiica ei de 18 ani: “E puternică. Vrea să fie magistrat și să rămână în țară”

Etichete: miss , bianca brad

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri