raluca moianu si fiica sa
Actualitate

Raluca Moianu e tare mândră de fiica ei, Mara / Foto: Facebook

Fosta prezentatoare tv Raluca Moianu se mândrește cu fiica ei de 18 ani: "E puternică. Vrea să fie magistrat și să rămână în țară"

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii "Iartă-mă", se mândrește cu o frumusețe de fată care tocmai a împlinit 18 ani. Mara Ilinca este fiica vedetei TVR și a comentatorului sportiv Marius Ancuța, care s-a stins în 2018. Mara avea doar 13 ani când tatăl ei s-a stins.

Dacă Raluca nu este cu mult schimbată față de atunci când apărea constant pe sticlă și arată superb la 53 de ani, iată că și unicul ei copil se dovedește a fi nu numai frumoasă, ci și deșteaptă și cu planuri mari în tolbă. Mara și-a ales deja drumul pe care vrea să meargă după terminarea liceului, visând să devină magistrat.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu, fosta prezentatoare a emisiunii “De 3x femeie”. De aproape 10 ani trăiește în Oradea

raluca moianu
Raluca Moianu / Foto: Facebook

Invitată în emisiunea "La Măruță", la doar câteva zile după ce fata ei a devenit majoră, discreta Raluca Moianu a dat câteva detalii "din casă". "A făcut 18 ani. E o puștoaică iubită. A sărbătorit cu prietenele. E un copil deosebit, e foarte puternică, e o fată care știe ce vrea. Își dorește să fie magistrat și să rămână în țară. E genul care vrea să fie ordine", a declarat fosta prezentatoare.

Despre perioada grea în care l-a pierdut pe fostul soț și cum a afectat-o acest lucru pe fiica lor, Raluca a povestit: "Avea 13 ani. A fost foarte, foarte complicat, dar ne-am avut una pe alta. M-am adaptat situației, eu am apelat și la un psiholog. Am vrut să o duc pe Mara la psiholog, dar ea nu a vrut. Mi-a zis că vorbește cu mine orice și am fost întotdeauna foarte deschise".

Fiica Ralucăi Moianu vrea să studieze Dreptul

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă, eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept. Deocamdată învață de rupe și sper să intre la buget, așa visez eu. Acum să vedem. Important e să fim sănătoși, să fie pace, să fie liniște, să avem numai evenimente frumoase și să ne bucurăm unii de alții", spunea recent fosta prezentatoare.

Citește și: Sanda Țăranu, distinsă și sprintenă la 83 de ani. Își împarte viața între București și Breaza: “Sunt mereu în mișcare”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri