Părinții lui Miley Cyrus divorțează
Actualitate

Părinții lui Miley Cyrus divorțează / Getty Images

Billy Ray Cyrus e istorie! Cu cine s-a cuplat mama celebrei Miley Cyrus la doar șapte luni de la divorțul de soțul ei

Au trecut câteva luni de zile de când Tish și Billy Ray Cyrus au divorțat, iar acum mama artistei Miley Cyrus a recunoscut că există cineva în viața ei.

În vârstă de 55 de ani, Tish, mama celebrei Miley Cyrus, a dezvăluit că are o relație cu Dominic Purcell, starul din ”Prison Break”, în vârstă de 52 de ani, potrivit People

De curând, ea a făcut publică o fotografie surprinsă la piscină, în cadrul căreia apare alături de noul ei partener.

Mama lui Cyrus are o nouă relație
Cu cine s-a cuplat mama celebrei Miley Cyrus la doar șapte luni de la divorțul de soțul ei / Instagram

”Îți mulțumesc pentru această fotografie simpatică, @vijatm.”, a scris Tish în dreptul fotografiei, alături de care a adăugat o inimioară și i-a dat tag lui Purcell.

De asemenea, ulterior, aceasta a făcut public și un alt mesaj: ”Uneori, e atât de greu să crezi, însă e realitatea.”

Această relație a lui Tish vine la șapte luni de când ea și Billy Ray Cyrus au anunțat că s-au despărțit.

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu o tânără de 34 de ani

Billy Ray Cyrus nu a stat mult pe gânduri după separarea de soția lui și și-a făcut rapid o nouă relație, iar de curând s-a și logodit. Aleasa lui: Firerose, o cântăreață cu 27 de ani mai tânără decât el.

În acest context, s-a vorbit de multe ori despre o înstrâinare între Billy Ray și copiii lui, dar el a negat acest lucru: "Toată lumea știa că acea relație era terminată de mult timp. Toată lumea știa că e timpul pentru o schimbare".

Citește și: Divorțul le-a afectat relația. Miley Cyrus și tatăl ei nu-și mai vorbesc: ”Sunt foarte supărați, și-au spus multe cuvinte neplăcute!”

Artistul și cântăreața de 34 de ani s-au întâlnit prima dată acum 12 ani, când aceasta a mers la audiții pentru un rol în "Hannah Montana", serialul care a făcut-o celebră pe Miley Cyrus. S-au reîntâlnit în timpul pandemiei și au devenit parteneri de scris muzică. În iulie 2021 au lansat prima lor colaborare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După săptămâni întregi de speculații, Billy Ray Cyrus, în vârstă de 61 de ani, a recunoscut, în revista People, că s-a logodit cu australianca Firerose, la doar patru luni de la divorțul de Tish. Cântăreața a povestit despre momentul în care artistul i-a adresat marea întrebare. Acesta nu s-a așezat într-un genunchi și nici nu a avut un inel pregătit. "Billy s-a uitat la mine și mi-a zis: 'Vrei să te căsătorești cu mine?', iar eu i-am spus 'Bineînțeles, te iubesc', iar el a continuat 'Te iubesc. Vreau să fac asta oficial. Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna'". 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?