Camille Vasquez, johnny depp (13)
Actualitate

Avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, după aflarea verdictului dat de juriu. Profimedia

Camille Vasquez, avocata care l-a apărat pe Johnny Depp, i-a înfuriat pe noii colegi: ”Au concediat oameni pentru a o angaja pe ea!”

Camille Vasquez, avocata care a devenit cunoscută după ce l-a apărat pe actorul Johnny Depp în procesul intentat fostei soții, a fost angajată la NBC la începutul lunii ianuarie, dar se pare că nu se înțelege bine cu colegii ei.

Avocata, care a fost în centrul atenției în timpul procesului pe care Johnny Depp l-a intentat fostei soții, a fost angajată de postul de televiziune NBC drept analist juridic. În același timp, însă, NBC Universal a început să concedieze jurnaliști din fiecare departament.

Citește și: Televiziunile din SUA s-au luptat pentru „femeia fantastică” a anului 2021. Unde va lucra Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp

Potrivit unor surse citate de RadarOnline, avocata nu este deloc populară printre colegii ei, care susțin că șefii au renunțat la mai mulți angajați doar pentru a găsi bani pe care să-i folosească pentru a o plăti pe avocata vedetă.

”Camille a venit, cu siguranță, la momentul nepotrivit”, a declarat o sursă pentru publicația citată mai sus.

”În săptămâna în care a început munca, mai mulți angajați au fost concediați, așa a găsit NBC bani pentru a o plăti pe superba Camille”, a mai precizat sursa respectivă. 

De asemenea, sursa citată de publicația respectivă a subliniat că avocata n-ar fi fost angajată de NBC niciodată, dacă nu l-ar fi reprezentat pe Johnny Depp în procesul televizat.

Citește și: Ce se întâmplă cu cariera și relația de iubire a avocatei lui Johnny Depp, după proces. Schimbări mari în viața Camillei Vasquez

Angajarea ei la NBC a venit la doar șapte luni de când aceasta l-a apărat pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard, ajutându-l să obțină o victorie în fața acesteia.

Camille Vasquez a venit la NBC la începutul lunii ianuarie

Faimoasa avocată a lui Johnny Depp, Camille Vasquez, s-a alăturat echipei NBC News, ca analist juridic, iar fanii o vor vedea de acum mai des la televizor.

Camille Vasquez, alături de Benjamin Chew, a făcut parte din echipa de avocați angajată de actorul din „Pirații din Caraibe”, pentru a-l reprezenta în procesul de defăimare pe care acesta l-a intentat fostei soții Amber Heard.

Mai multe surse citate de New York Post au dezvăluit încă din vara anului trecut că Vasquez este intens curtată de televiziuni și că a primit mai multe oferte din industria de entertainment.

Citește și: Au numit-o „Femeia Fantastică”. Cine este Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp pe care acum o adoră o armată de fani

„Camille este, fără îndoială, o voce grozavă care să intervină în chestiunile legale, iar trusturile media sunt tentate să vorbească cu ea despre oportunitățile de a apărea pe sticlă”, a declarat un fost director de rețea tv, familiarizat cu ofertele din piață, în iunie 2021.

Vasquez lucrează, de asemenea, și ca partener în cadrul companiei Brown Rudnick, unde și este, de asemenea, și co-președinte.

De-a lungul celor șase săptămâni de proces dintre Johnny Depp și Amber Heard, pe lângă cei doi protagoniști, Camille a acaparat mare parte din atenție. Iar victoria din procesul celor două vedete de la Hollywood i-a adus celebritatea. Tot mai multe uși s-au deschis pentru ea, iar agențiile de talente i-au dat târcoale, întrucât „au văzut-o drept un unicorn - o avocată inteligentă, pricepută și echilibrată”, care a fost propulsată în atenția tuturor datorită felului în care și-a făcut meseria în procesul desfășurat în lumina reflectoarelor.

În 2021, fanii lui Depp au supranumit-o „Femeia Fantastică” pe Camille Vasquez, după ce a devenit star peste noapte. Admiratorii actorului o adoră de atunci la fel de mult ca pe el. Clipuri cu Depp și avocata sa, îmbrățișându-se ori făcând schimb de notițe, s-au viralizat în mediul online.

Etichete: camille vasquez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?