The Duchess Of Sussex Undertakes Her First Official Engagement With Queen Elizabeth II
Actualitate

Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle. Getty Images

Care ar fi fost cea mai mare dorință a reginei Elisabeta pentru Meghan. „Nu cred că ducesa a fost însă interesată de asta”

Regina Elisabeta a II-a „a vrut ca Meghan Markle să reușească în noul ei rol” în familia regală și a sugerat inclusiv că Sophie Wessex i-ar putea fi mentor, însă ducesa de Sussex „nu a fost interesată”, a declarat Gyles Brandreth, unul dintre autorii care au scris de-a lungul vremii despre casa regală britanică, pentru Palace Confidential, potrivit Daily Mail.

Brandreth a povestit că Majestatea Sa, care a murit pe 8 septembrie anul acesta, a făcut „tot ce a putut” ca Meghan, care acum locuiește cu prințul Harry și cei doi copii ai lor într-un conac de 11 milioane de lire sterline din Montecito, California, să se simtă binevenită în sânul familiei regale.

„Regina a vrut ca Meghan să reușească în căsnicia ei și în noul său rol în casa regală și, într-adevăr, a făcut tot ce a putut pentru a încuraja asta. Cred că i-a sugerat ca Sophie Wessex, care era cu siguranță una dintre favoritele ei, în plus trecuse și ea prin asta, prin căsătoria cu prințul Edward, să-i fie un posibil ajutor, un fel de mentor. Nu cred că Meghan a fost interesată de asta. A simțit că îl are pe Harry, nu avea nevoie să i se ofere un mentor... Regina a fost foarte îndrăzneață la început”, a conchis el.

Gyles a vorbit, de asemenea, și despre dragostea pe care regina i-o purta lui Harry, dezvăluind că a fost fericită să audă că el și Meghan au ales pentru fiica lor numele Lilibet, dar mai ales că este alintată Lili. „Știu că atunci când a auzit că îi prescurtau numele Lili a crezut că e atât de drăguț”.

El a povestit și care a fost reacția reginei după interviul ducilor de Sussex acordat celebrei Oprah Winfrey în martie 2021.

„Știu că regina și-a spus părerea despre interviul cu Oprah: 'aiureli de televiziune, nu îmi fac cu adevărat griji pentru asta'”.

Comentariile acestuia vin în contextul în care familia regală britanică se pregătește de noi „atacuri” din partea lui Harry și Meghan, odată cu lansarea noului lor documentar.

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri