Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle / Foto: Profimedia

Meghan Markle, noi dezvăluiri despre gândurile suicidare pe care le-a avut când făcea parte din familia regală: ”Mi-a fost rușine!”

Meghan Markle continuă șirul dezvăluirilor inedite, iar acum, cu o zi înainte de lansarea documentarului ce se anunță a fi exploziv, aceasta a vorbit despre probleme de sănătate mentală cuu care s-a confruntat în timp ce făcea parte din familia regală.

Prezentă pe scenă la decernarea premiilor ”Ripple of Hope”, aceasta a recunoscut că i-a fost rușine de gândurile pe care le avea în acea perioadă, însă ”nu mai voia să trăiască”.

În cadrul interviului, Meghan Markle a mărturisit că i-a fost ”rușine” să recunoască ce gânduri are atunci când făcea parte din familia regală, chiar și în fața soțului ei.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

”Am știut că dacă nu voi vorbi, atunci o voi face. Pur și simplu nu-mi mai doream să trăiesc.”, a declarat ducesa de Sussex.

Totodată, în cadrul unui trailer al documentarului ce va fi lansat pe un program de streaming online, prințul Harry a mărturisit că i-a fost teamă că soția sa va sfârși precum mama lui.

Durerea și suferința femeilor care ajung în această situație, care se căsătoresc cu o figură reală, sunt puternice.”, a spus Harry, precizând, de asemenea, că s-a temut ca soția lui să nu aibă aceeași soartă precum a avut-o mama lui, care era asaltată de jurnaliști și fotografi.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei

Am realizat că ei nu te vor proteja niciodată”, spune și Meghan, în timp ce Harry răspunde: ”Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete”.

Prințul Harry a dezvăluit că soția lui a vrut să se sinucidă când era însărciantă 

Ducele de Sussex a povestit că fosta actrița i-a mărturisit, în drum spre un eveniment important din ianuarie 2019, pe când era însărcinată în șase luni cu primul copil al cuplului, Archie, cât de rău se simțea psihic și că era gata să-și ia viața.

Citește și: Prințul Harry i-a supărat și pe americani cu afirmațiile sale. "În curând nu va mai fi dorit nici acolo"

”Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și pună capăt vieții”, adăugând că ulterior aceasta s-a decis să nu facă acest pas, deoarece nu voia ca Harry să piardă o altă femeie din viața lui.

Și Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca ea să primească ajutor.

Prințul Harry regretă interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey. Expert regal: ”Acționează în funcție de emoții, a fost rănit!”

"Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

"Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie", mărturisea Meghan Markle în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey în luna martie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri