carla bruni si nicolas sarkozy
Actualitate

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy sunt căsătoriți din 2008. / Foto: Profimedia

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, vacanță în Formentera. Fostul președinte francez, la bustul gol pe iaht, soția lui, în blugi scurți

Nicolas Sarkozy și Carla Bruni, fostul cuplu prezidențial al Franței, se relaxează zilele acestea într-o vacanță. Nu oriunde, ci în Formentera, una dintre cele mai cunoscute și vizitate insule din Baleare, la bordul iahtului unui prieten. Model și cântăreață, Carla a preferat să nu se arate în costum de baie, deși arată excelent la 54 de ani. În schimb, soțul său de 67 de ani a rămas la bustul gol și a făcut o baie în mare.

Citește și:  Carla Bruni, în rochii minuscule la 54 de ani. Fosta primă doamnă a Franței, în ipostaze care i-au arătat picioarele perfecte

Carla Bruni e Nicolas Sarkozy arrivano a Formentera
Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, vacanță în Formentera / Foto: Profimedia

În 2008, Carla Bruni și Nicolas Sarkozy se căsătoreau, la mai puțin de un an de când politicianul devenea președintele Franței. Acesta este al treilea mariaj pentru bărbat, în timp ce frumoasa șatenă cu origini italiene și franceze este la primul. Și acum, 14 ani mai târziu, flacăra iubirii este încă vie, în ciuda celor care, de-a lungul anilor, au speculat probleme în căsnicie și au vorbit despre despărțire.

Nicolas Sarkozy și Carla Bruni
Nicolas Sarkozy, la bustul gol pe iahtul unui prieten / Foto: Profimedia

Iată că cei doi au profitat de câteva zile libere și au mers pe iahtul unui prieten. Carla Bruni, zveltă și superbă ca de obicei, a preferat să rămână în blugi scurți și un maiou negru atât pe ambarcațiune, unde a stat numai la umbră, cu ochelarii de soare la ochi, dar și în bazarul pe care l-a vizitat alături de soț. De cealaltă parte, Sarkozy și-a dat cămașa jos și a înotat câteva minute bune pentru a se răcori. Cei doi nu au scăpat de fotografii care au surprins și momente de tandrețe, dar și de relaxare, când discutau și zâmbeau.

Nicolas Sarkozy și Carla Bruni
Nicolas Sarkozy a ieșit să înoate, soția a rămas la bord. / Foot: Profimedia

Citește și: O simplă rochie neagră i-a venit ca turnată! Carla Bruni, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?