Catrinel Sandu
Actualitate

Catrinel Sandu / Facebook

Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute”

Catrinel Sandu a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei soț, tatăl fiicelor ei, mărturisind că a rupt orice legătură cu el.

Într-un interviu pentru Viva!, Catrinel Sandu a mărturisit că relația cu fostul partener nu există, întrucât nu există niciun fel de comunicare între ei.

„Din păcate, în cazul nostru lucrurile nu sunt pe roz. Nu avem niciun fel de comunicare, la modul că există un parenting plan, pe care încercăm să îl urmăm. A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. A fost vorba și despre niște bani pe care nu i-a plătit de foarte mulți ani, dar pe care i-a plătit până la urmă și nu e frumos ce se întâmplă.

Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să stea altfel. Să am de-a face cu un om matur care se gândește la binele copiilor, nu la chestii personale. Nici măcar nu știu cum să le numesc. Dacă e fericit, merge mai departe și lasă ura în spate. Dar nu, din păcate din acest punct de vedere nu suntem OK și e păcat, deoarece copiii cresc, sunt mari, judecă, la un moment dat. Iar în momentul în care ajung la vârsta respectivă aleg și s-ar putea să nu le mai placă și să nu te mai caute”, a mai spus Catrinel.

Citește și: Catrinel Menghia, statuară în costum de baie. E toată doar mușchi și forme. Prietenii și fanii au rămas uimiți: “Am căzut de pe scaun”

Întrebată ce lecție a învățat după prima căsnicie, aceasta a explicat s-a schimbat foarte mult și a învățat să se pună pe primul loc.

„Cred că în viață e important să îți înveți lecția. Dacă nu o înveți, poți să fii și la al patrulea mariaj și tot nu ai învățat nimic. Am învățat să ascult mult, să privesc lucrurile din diferite colțuri, am învățat să nu am așteptări, să am grijă de mine. Înainte nu o făceam și încă mai lucrez la asta. Am învățat că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv”, a spus ea, continuând: „M-am schimbat. Sunt total altă persoană, dar contează, cred, foarte mult și persoana de lângă tine, ce accesează la tine. Accesează partea frumoasă și calmă sau altceva. Timpul și vârsta te schimbă, situațiile te schimbă. Nu aș mai face greșelile pe care le-am făcut înainte. Cu toate că, făcând greșelile respective, am ajuns să fiu cum sunt acum. Asta e ceva ciudat. Pentru mine, căsnicia, în adevăratul sens, ce înseamnă să fii doi, ca parteneri, acum se întâmplă. La prima, am și plecat din țară, aveam două joburi, plecam fiecare mult și nu am fost o echipă, dar abia acum înțeleg ce înseamnă să fii o echipă și să ai un partener lângă tine. E total diferit”.

Catrinel Sandu s-a recăsătorit în SUA

În urmă cu cinci ani, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve, un american alături de care trăiește o poveste de iubire de opt ani, iar aceasta susține că este extrem de fericită și nu credea vreodată că își va găsi dragostea.

Citește și: Catrinel Sandu, mai fericită ca niciodată. Fosta bebelușă a primit cadou o mașină de zeci de mii de euro de la soțul ei

„Viața mea decurge frumos și lin, și cum nici nu am visat, poate, vreodată! Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți. Ne înțelegem minunat. Am un soț extraordinar, care este și cel mai bun prieten al meu. Exact genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată sau că o să am eu parte de așa ceva.

Pur și simplu ne completăm din toate punctele de vedere. Este sprijinul meu, dragostea mea. Și atunci când doi oameni se înțeleg bine și frumos, pot să construiască lucruri minunate împreună și să aibă o familie frumoasă”, a mărturisit ea.

Etichete: catrinel sandu

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri