Catrinel Menghia
Divertisment

Catrinel Menghia / Foto: Profimedia

Catrinel Menghia, statuară în costum de baie. E toată doar mușchi și forme. Prietenii și fanii au rămas uimiți: "Am căzut de pe scaun"

Catrinel Menghia, una dintre româncele care au găsit succesul în afara țării, continuă să facă furori cu frumusețea ei. Model, actriță și regizoare, dar și mamă și iubită, Catrinel, cunoscută de italieni drept Catrinel Marlon, reușește să-și facă timp și pentru plăcerile ei.

Printre ele se numără și băile în mare. Catrinel iubește să înoate, așa că atunci când are ocazia, își pune costumul de baie și se aventurează în valuri.

Citește și: Catrinel Menghia, cu perucă scurtă, rochie albă fără mâneci și crăpătură lungă pe picior, la Cannes. L-a avut alături pe iubitul ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Catrinel Menghia (37 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Aceasta trăiește de ani buni în Italia, acolo unde și-a făcut o familie și unde are o carieră de succes. Mereu a fost preocupată de felul în care arată, dar și genele bune au ajutat-o. Deși în ultimul timp am văzut-o numai în rochii de gală sau pe platourile de filmare, recent, șatena a pozat din nou în costum de baie, așa cum o făcea cu ani în urmă.

Catrinel Menghia, impecabilă în costum de baie

Cu ocazia unei vacanțe în Sardinia, Menghia și-a arătat corpul impecabil. Tonifiată, statuară, zveltă, cu mușchi perfect definiți, dar și cu forme, Catrinel a pozat cu o atitudine senzuală, dar jucăușă. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, Menghia a fost imortalizată în câteva cadre care-i arată corpul fără cusur în toată splendoarea, liniile bine definite ale mușchilor și picioarele lungi.

catrinel menghia

"Ce mănânci? Corpul tău arată uimitor dintotdeauna"; "Am căzut de pe scaun. Ce pot să zic? Perfectă"; "O statuie"; "Sirena din România cucerește lumea"; "Spectaculoasă"; "Ce zeiță!" - au fost câteva dintre comentariile care s-au adunat în timp record la postarea lui Catrinel Menghia.

Citește și: Sofia Vergara, corp de zeiță în prag de 51 de ani. Actrița a pozat topless în timp ce se relaxa la piscină

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri