Laura Twyford
Actualitate

Laura Twyford / Foto: Profimedia

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

O tânără de 19 ani a fost șocată să descopere că iubitul ei era, de fapt, într-o relație și cu o altă femeie. Laura Twyford din California a aflat secretul după ce a rupt lucrurile cu iubitul deoarece a simțit că acesta nu-și mai făcea timp pentru ea.

"Domnul era foarte ocupat și asta a devenit o problemă, pentru că nu mai avea deloc timp pentru mine. Nu avea timp pentru o relație, așa-i?", și-a început Laura povestea spusă într-un video pe TikTok. Deși au fost doar câteva luni împreună, deja își făceau planuri mari, de căsătorie și copii, și-și cunoscuseră familiile.

Și pare că avea dreptate, numai că el nu se descurca, de fapt, să echilibreze timpul petrecut în două relații.

Citește și: Povestea unor tineri care sunt împreună de 14 ani și au o relație deschisă: „Ne dorim o a doua mamă pentru fiul nostru, vrem ajutor”

@bipolarb1tch3000 #stitch with @Janet ♬ original sound - 🫶🏻

"Iubitul meu se considera a fi într-o relație deschisă în tot acest timp și nu mi-a spus niciodată. Când am aflat, am realizat că toți prietenii lui, familia și cealaltă iubită știau și mi-au ascuns totul", a declarat ea pentru Caters News Agency, citată și de New York Post.

În clipul de pe TikTok, de nici 3 minute, văzut de peste 10 milioane de ori, Laura povestește că a observat interacțiuni cu flirt evident între fostul ei iubit și o altă femeie, în rubrica de comentarii a unei postări făcute de el pe rețelele sociale, la doar două zile după ce ei doi se despărțiseră. 

Citește și: Cum a aflat o femeie că este înșelată de iubitul ei. Bărbatul a apărut din greșeală la televizor 

"Am văzut că cineva i-a spus 'soț'. Mi s-a părut ciudat", a spus fata. A început să investigheze situația și a descoperit că cealaltă tânără era de trei ani într-o relație cu același bărbat. Mai mult, era sora celui mai bun prieten al acestuia, așa că toată gașca lui știa de ea. "Am realizat că era cu mine pe timpul zilei și noaptea mergea la ea". Blonda a încercat să-l contacteze pentru a-i cere explicații, dar el nu i-a răspuns la telefon. I-a transmis, însă, că cealaltă iubită a lui știa toată situația și era de acord cu libertatea din relația lor. "Ea știa despre mine în tot acest timp. Toți prietenii lui știau și au ținut secret față de mine. S-au jucat cu mine. Nu numai el, dar și iubita lui, și toți prietenii lor".

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri