familia regala britanica
Actualitate

Prințul William, Kate Middleton, prințesa Charlotte și prințul Louis, la Westminster Abbey, la încoronarea regelui Charles / Foto: Profimedia

Ce a făcut prințesa Charlotte după ce a avut grijă de fratele ei la încoronarea regelui Charles. William: „E obosită!”

Prințesa Charlotte a mers de mână cu fratele ei mai mic, Louis, la ceremonia de încoronare a regelui Charles și a stat lângă el pe tot parcursul evenimentului, ceea ce și-a lăsat amprenta asupra ei, potrivit declarațiilor făcute de William.

Duminică, la o zi de la încoronarea regelui Charles, prințul William a ieșit în fața Castelului Windsor alături de Kate, unde a salutat oamenii veniți să celebreze încoronarea lui Charles.

Citește și: Prințesa Charlene, regina Letizia și regina Rania, rafinate în ținute monocromatice, tari sau pastelate, la încoronarea regelui Charles

Potrivit People, acesta ar fi mărturisit că Charlotte, în vârstă de opt ani, a fost foarte obosită după ce a avut grijă de fratele ei.

„E foarte obosită după ziua de ieri. Se odihnește, s-a asigurat în permanență că fratele ei mai mic se poartă frumos, ceea ce a epuizat-o”, a declarat prințul de Wales, potrivit sursei citate.

Charlotte, care a purtat o rochie albă peste care a asortat o capă, l-a ținut de mână pe prințul Louis, în vârstă de cinci ani, atunci când a ajuns la ceremonia de încoronare. De asemenea, pe parcursul evenimentului, aceștia au fost văzuți vorbind.

Citește și: Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Imaginile sunt virale

Ce declarații a făcut prințul William despre fiul lui, George

În vârstă de nouă ani, fiul cel mare al prințului William a avut un rol semnificativ la ceremonia de încoronare a regelui Charles, el fiind paj de onoare, însă n-au lipsit nici momentele inedite, în cadrul cărora acesta s-a comportat specific vârstei. Concret, înainte de începerea ceremoniei de încoronare, el a fost fotografiat în timp ce scotea limba sau, într-un alt moment, arăta cu degetul avioanele de pe cer.

.Prințul George, la încoronarea regelui Charles

Citește și: “Nu putem fi niciodată la timp”. Ce s-a citit pe buzele regelui Charles al III-lea înainte de ceremonia încoronării

De asemenea, tatăl lui, prințul William, a dezvăluit că acesta este un mare fan al formațiilor rock AC/DC și Led Zeppelin.

Duminică după amiază, prințul William și Kate Middleton au ieșit pentru 40 de minute în fața Castelului Windsor, unde au stat de vorbă cu oamenii adunați pentru a sărbători încoronarea regelui Charles.

Caroline Mulvihill, de la Rock Choir in Windsor and Maidenhead, a stat de vorbă cu William și a dezvăluit ce au discutat.

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei de la West

„Am vorbit despre ce muzică facem noi la Rock Choir, iar Will ne-a mărturisit că ei au gusturi diferite la muzcă, iar George este mare fan AC/DC și Led Zeppelin”, a explicat ea, potrivit Daily Mail.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri