Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle / Getty Images

Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Imaginile sunt virale

Meghan Markle a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles, dar s-a bucurat din plin de timpul liber pe care l-a avut la dispoziție, căci a ieșit la o plimbare cu prietenii ei.

Dacă prințul Harry a fost nevoit să călătorească la Londra pentru a participa la încoronarea regelui Charles, Meghan a rămas acasă, în Statele Unite ale Americii, iar duminică dimineață a fost fotografiată la o plimbare alături de niște prieteni.

Potrivit jurnaliștilor de la Page Six, ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, s-a plimbat pentru 40 de minute alături de prietenii ei, Markus Anderson și Heather Dorak.

Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Îmbrăcată în colanți și într-un tricou negru, având prinsă în jurul taliei o jachetă parka, Meghan Markle a părut într-o formă de invidiat.

De asemenea, accesoriile alese - o eșarfă prinsă neglijent, dar și ochelarii supradimensionați și o pălărie, i-au completat cu succes ținuta.

Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Meghan Markle nu a participat la ceremonia de încoronare a regelui Charles pentru că fiul ei și al prințului Harry, Archie, a împlinit patru ani și nu și-a dorit să rateze aniversarea acestuia.

Citește și: Fiul Camillei reacționează după ce prințul Harry a numit-o pe regina consoartă „periculoasă”: „S-au căsătorit din iubire”

De asemenea, jurnalistul Omid Scobie a susținut, la începutul acestei luni, că Meghan Markle a lipsit de la acest eveniment pentru că și-a dorit liniște.

Charles a fost încoronat rege în fața a 2.000 de oameni

Peste 2.000 de oameni, inclusiv 90 de lideri străini, au venit sâmbătă la Westminster Abbey din centrul Londrei pentru a vedea încoronarea Regelui şi a Reginei.

Pe lângă demnitari de peste mări, inclusiv preşedintele Emmanuel Macron al Franţei şi prima doamnă a SUA Jill Biden, congregaţia a inclus celebrităţi, eroi de zi cu zi şi familia şi prietenii lui Charles şi Camilla.

La slujba de două ore, Regele a promis „nu să fie slujit, ci să slujească”, înainte de a primi orbul şi sceptrul care sunt simbolice pentru puterea sa regală.

Charles a fost încoronat rege

După ce el şi soţia sa, Regina Camilla au fost încoronaţi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, s-au întors la Palatul Buckingham. Ei au urcat la balconul Palatului, alături de alţi membri ai familiei regale, pentru un survol scurt cu elicopterele militare britanice şi avioanele echipei de acrobaţie RAF Red Arrows.

Cuplul a încântat mulţimile care aşteptau în ploaie când a apărut pentru a doua oară la Palatul Buckingham.

Forţele armate au organizat cea mai mare operaţiune militară ceremonială de la încoronarea reginei Elizabeth II în 1953, cu 4.000 de militari şi femei din întreaga lume participând la procesiunea de la Palatul Buckinghamşi la Westminster Abbey.

Fiul mai mic al Regelui, Prinţul Harry, Ducele de Sussex, nu a fost printre membrii Familiei Regale invitaţi la Palat după încoronare.

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

Ducele, care a călătorit singur la Londra din California, unde soţia sa Meghan a rămas cu cei doi copii ai lor, s-a aşezat la două rânduri în spatele fratelui său, Prinţul William, Prinţ de Wales, la Westminster Abbey.

Este prima dată când este văzut public împreună cu familia sa de când a apărut controversata sa carte de memorii "Spare", în care a dezvăluit tensiuni şi dezacorduri cu alţi membri ai familiei sale.

El a părăsit mănăstirea la scurt timp după încheierea ceremoniei religioase pentru a lua un avion înapoi în SUA, unde fiul său Archie îşi sărbătorea a patra aniversare.

Ducele a sosit sâmbătă, la ora locală 19.30, în Los Angeles, după ce a luat un zbor British Airways de pe Heathrow, a informat agenţia de ştiri AP.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri