taxi marea britanie
Actualitate

O femeie care locuiește în Marea Britanie a născut într-un taxi. / Foto: Shutterstock

Ce a pățit o tânără de 26 de ani după ce a născut într-un taxi. "A fost un pic nepoliticos"

O tânără de 26 de ani din Marea Britanie a născut în mod neașteptat, într-un taxi, pe drum spre spital, unde mergea pentru un control de rutină. Mama a doi copii, Farah Cacanindin se urcase în mașină de câteva minute atunci când a simțit că intră în travaliu.

Femeia a adus-o pe lume pe fiica ei, Naia, de una singură, în timp ce șoferul a sunat să alerteze medicii de la spitalul aflat la câțiva kilometri distanță. La câteva zile mai târziu, Farah a avut parte de o surpriză neplăcută: a primit o factură de 90 de lire sterline de la compania de taxiuri atât pentru cursă, cât și pentru curățarea automobilului, scrie The Sun.

Citește și: O tânără de 21 de ani aflat că e gravidă cu 15 minute înainte să nască. Cum a fost posibil: “N-am fost nicicând mai slabă”

"Înțeleg că am făcut mizerie, dar e un pic nepoliticos să mă pună să plătesc. Am avut cel mai rapid travaliu cu putință. Mi s-a rupt apa la cinci minute după ce m-am urcat în mașină. Șoferul m-a întrebat dacă vreau să tragă pe dreapta, dar i-am zis să meargă mai departe pentru că am crezut că ajungem la spital înainte să nasc. Când am ajuns, moașele mă așteptau și se uitau uimite. A fost ireal. Nu am avut timp să-mi fie frică. E amuzant că firma de taxiuri e pe strada mea. Văd mașina în care am născut chiar din fața ușii mele", a declarat Farah pentru publicația britanică.

Citește și: O femeie de 27 de ani a născut un bebeluș gigant: ”Medicii au fost uimiți, două persoane l-au extras!” Cât a cântărit ”micuțul”

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri