Prințul William
Actualitate

Prințul William / Profimedia Images

Ce a răspuns prințul William când a fost întrebat cum se simte Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Prințul William a fost, fără doar și poate, în centrul atenției în timpul unei ieșiri în Portsmouth, unde a avut parte și de o surpriză, întrucât a fost întrebat despre starea de sănătate a soției sale.

Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a participat la un eveniment care a marcat aniversarea a 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, care a avut loc în data de 6 iunie 1944, ziua în care trupele Aliate au declanșat cea mai mare invazie amfibie din istorie, cu scopul eliberării Franței ocupate de trupele naziste, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

Prințul William și un veteran de război.jpg

Citește și: Portretul care i-a surprins neplăcut pe fanii lui Kate Middleton. O artistă de renume a dat chix, în viziunea unora: “E cumva o glumă?”

La un moment dat, unul dintre veteranii de război prezenți la eveniment l-a întrebat pe William ce face soția sa, care se află sub tratament împotriva cancerului, dacă se simte bine. Fără să stea pe gânduri, prințul de Wales i-a răspuns.

„Voiam să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine?”, a fost întrebat William, iar acesta a răspuns: „Da, este bine. I-ar fi plăcut să fie aici!”, a spus William, potrivit Hello Magazine.

Înregistrarea audio a schimbului de replici dintre prinț și veteranul militar la eveniment este greu de deslușit din cauza zgomotului de fond, dar a fost analizată de mai multe persoane. Mai exact, un utilizator de pe X, fostul Twitter, a sugerat, de asemenea, că William ar fi spus: „Da, se descurcă foarte bine”.

Kate nu a mai fost văzută în public de luni de zile. Ultima sa apariție a fost în martie, când a filmat un videoclip de acasă, la Windsor, în cadrul căruia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer.

Citește și: Portretul care i-a surprins neplăcut pe fanii lui Kate Middleton. O artistă de renume a dat chix, în viziunea unora: “E cumva o glumă?”

Kate Middleton rămâne deocamdată departe de angajamentele regale

Totuși, rămân în picioare multe întrebări legate de revenirea ei la îndatoririle regale. Cele mai recente rapoarte susțin că nu își va relua atribuțiile până la toamnă, cel mai devreme, sau chiar până anul viitor.

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. “E mândru de curajul soției lui”

Kate și echipa ei "reevaluează ceea ce va putea să-și asume atunci când se va întoarce, dar e posibil să nu mai aibă niciodată rolul în care oamenii au văzut-o înainte", scrie US Weekly, care citează persoane din apropierea prințesei de Wales. Nu e niciun secret că viața în ochiul publicului își poate lăsa amprente puternice asupra cuiva, așa că soția lui William trebuie să se refacă în totalitate până va reveni. Și nu se știe cum va arăta această revenire.

Familia regală britanică are o pauză de la angajamente după ce premierul Rishi Sunak a anunțat alegeri generale în iulie. Acest timp liber le prinde bine lui William și Kate, care sunt acum mai apropiați și mai conectați ca oricând. Cuplul princiar și cei trei copii ai lor au petrecut cel mai mult timp la casa lor de vară din Norfolk, într-un conac cu 10 camere, cu piscină, teren de tenis și destul spațiu în grădină pentru ca cei mici să alerge și să se joace în voie. 

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William, după ce prințesa de Wales a dezvăluit că suferă de cancer: „Cred că trec prin iad”

 

 

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri