Monica Lewinsky și Bill Cinton
Actualitate

Monica Lewinsky și Bill Cinton la Casa Albă, pe când aceasta era stagiară / Foto: Profimedia

Ce face acum și cum arată Monica Lewinsky, stagiara care a avut o aventură cu președintele Bill Clinton

La 22 de ani, Monica Lewinsky era stagiară la Casa Albă. I se prevestea un viitor strălucit în Administrația Prezidențială, asta până când s-a îndrăgostit de șeful ei și a început o aventură cu acesta. Marea problemă a fost că acesta era chiar președintele SUA, Bill Clinton.

A urmat un scandal care a făcut înconjurul lumii, după ce chiar ea a dezvăluit idila, în 1998, iar aventura cu președintele a urmărit-o peste tot de atunci. "Rușinea se ține de tine ca smoala", spunea Monica Lewinsky într-un interviu din 2016. Chiar și acum oamenii o mai acuză că s-a băgat în căsnicia lui Clinton, însă încetul cu încetul a reușit să treacă peste gurile rele și peste vorbele urâte și și-a construit o carieră. Este femeie de afaceri, activistă și, mai nou, producătoare pentru importante producții tv.

Citește și: Bill Clinton dezvăluie primul lucru pe care îl învață copiii președinților după ce ajung la Casa Albă

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Recent, Monica Lewinsky a pus mâna pe un contract generos cu o companie de producție, după ce șefii au fost impresionați de munca ei de producător al seriei "Impeachment: American Crime Story", ce urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton din 1995 și 1996.
Mai-marii companiei s-au declarat surprinși de ideile și de capacitatea de muncă ale Monicăi, acum în vârstă de 48 de ani: "Cu cât echipa noastră a ajuns să o cunoască pe Monica și să vadă implicarea ei în American Crime Story, am fost impresionați de instictele ei de producător și de dorința ei de a fi proactivă. Este formidabilă și foarte pasionată de munca ei", se arată în The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri