Monica Lewinsky și Bill Cinton
Actualitate

Monica Lewinsky și Bill Cinton la Casa Albă, pe când aceasta era stagiară / Foto: Profimedia

Ce face acum și cum arată Monica Lewinsky, stagiara care a avut o aventură cu președintele Bill Clinton

La 22 de ani, Monica Lewinsky era stagiară la Casa Albă. I se prevestea un viitor strălucit în Administrația Prezidențială, asta până când s-a îndrăgostit de șeful ei și a început o aventură cu acesta. Marea problemă a fost că acesta era chiar președintele SUA, Bill Clinton.

A urmat un scandal care a făcut înconjurul lumii, după ce chiar ea a dezvăluit idila, în 1998, iar aventura cu președintele a urmărit-o peste tot de atunci. "Rușinea se ține de tine ca smoala", spunea Monica Lewinsky într-un interviu din 2016. Chiar și acum oamenii o mai acuză că s-a băgat în căsnicia lui Clinton, însă încetul cu încetul a reușit să treacă peste gurile rele și peste vorbele urâte și și-a construit o carieră. Este femeie de afaceri, activistă și, mai nou, producătoare pentru importante producții tv.

Citește și: Bill Clinton dezvăluie primul lucru pe care îl învață copiii președinților după ce ajung la Casa Albă

Recent, Monica Lewinsky a pus mâna pe un contract generos cu o companie de producție, după ce șefii au fost impresionați de munca ei de producător al seriei "Impeachment: American Crime Story", ce urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton din 1995 și 1996.
Mai-marii companiei s-au declarat surprinși de ideile și de capacitatea de muncă ale Monicăi, acum în vârstă de 48 de ani: "Cu cât echipa noastră a ajuns să o cunoască pe Monica și să vadă implicarea ei în American Crime Story, am fost impresionați de instictele ei de producător și de dorința ei de a fi proactivă. Este formidabilă și foarte pasionată de munca ei", se arată în The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri