Guests at Live with Kelly and Ryan
Divertisment

Bill Clinton. Profimedia

Bill Clinton dezvăluie primul lucru pe care îl învață copiii președinților după ce ajung la Casa Albă

Bill Clinton a dezvăluit care este primul lucru pe care copiii presedinților îl învață când ajung la Casa Albă: aceștia sunt instruiți unde să se ascundă în caz de pericol.

Fostul președinte american a fost invitat săptămâna aceasta la Good Morning America, alături de autorul James Patterson, pentru o discuție despre lansarea cărții lor, „The President’s Daughter”, ce se concentrează pe povestea (ficțiune) unui ex-președinte care încearcă să-și salveze fiica din mâinile unui terorist, după ce aceasta este răpită.

Întrebat despre un moment din carte în care fiica președintelui fictiv își amintește ce i s-a spus să facă în cazul în care cineva încearcă să o răpească, Bill a explicat că respectivul capitol se bazează pe ceea ce învață prima oară copiii președinților, când încep să locuiască în Casa Albă.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„De exemplu, există o ascunzătoare sau două în Casa Albă și dacă ai copii mici trebuie să le spui unde se află, cum ajung acolo și ce trebuie să facă mai departe”, a explicat el.

Bill a adus apoi clarificări în legătură cu un comentariu pe care l-a făcut într-un interviu cu People, adăugând că după evenimentele din 11 septembrie s-a temut pentru siguranța fiicei sale, Chelsea Clinton.

„După 9/11, o perioadă am avut pază pentru ea, din partea unui fost agent al serviciilor secrete. Eram extrem de îngrijorat atunci”.

Adevărul despre alegerile vestimentare ale prințesei Diana. Motivul pentru care purta mereu rochii înflorate e emoționant

 

Etichete: bill clinton

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?