Ce farsă i-a făcut un mire partenerei sale
Actualitate

Ce farsă i-a făcut un mire partenerei sale / Credit foto: Captură video TikTok

Ce farsă i-a făcut un mire partenerei sale, chiar în fața altarului. Imaginile au stârnit controverse: „Ar trebui să-l părăsească!”

Un videoclip făcut public pe rețelele sociale, care surprinde momentul în care un mire îi face o farsă miresei, a stârnit numeroase comentarii printre utilizatorii de internet, mulți dintre ei cerându-i femeii să pună capăt mariajului, pentru că a fost vorba de umilire în public.

Shawnda, o femeie din Atlanta, Georgia, a făcut public un videoclip în care apar doi miri, a căror identitate nu a fost făcută publică, în timp ce stau la altar, pregătindu-se să-și rostească jurămintele. La un moment dat, însă, când vine rândul bărbatului, acesta scoate o hârtie stătea scris: „Ajutați-mă!”. Evident, toată lumea a început să râdă în hohote, iar mireasa era șocată, mai ales că aștepta cu nerăbdare să audă ce declarații avea să-i facă partenerul ei.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Ba mai mult, ea l-a lovit pe partenerul ei cu buchetul pe mână, iar el i-a răspuns: „Doar glumesc, e o farsă”. Mireasa i-a răspuns, însă: „Nu e deloc amuzant”, după care filmarea s-a încheiat.

@lifecoachshawn Was this a harmless prank or public humiliation? #weddingpranks #weddingvows #datingadvice #datingtips @Shawnda ♬ original sound - Shawnda

Shwanda, care lucrează ca life coach, a vorbit despre momentul stânjenitor prin care a trecut mireasa, spunând că niciun bărbat nu ar trebui să-și umilească partenera în acest mod, mai ales într-o zi atât de specială pentru ea.

„Nu am niciun fel de respect pentru un astfel de bărbat, nu este de glumit într-o situație de acest gen. Îți umilești soția pentru ce? Pentru un râs isteric?”, a spus ea.

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie 

„Chipul ei. A fost șocată”, „Era atât de entuziasmată să audă jurământul lui”, „Mireasa e chiar nerăbdătoare să audă ce are de spus el, dar apoi a fost dezamăgită crunt”, „Aș fi plecat”, „Trebuie să divorțeze!”, „A fost atât de rănită”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii de internet. 

Etichete: mire , mireasa , farsa , altar

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri