Incident neplăcut la o nuntă
Actualitate

Credit foto: Captură video TikTok

Ce i s-a întâmplat unei mirese când era condusă la altar de tatăl ei. A făcut public totul, iar imaginile sunt virale: „Aveți grijă”

O femeie în vârstă de 36 de ani, care s-a căsătorit în 2021, a făcut public un videoclip de la nuntă, dezvăluind momentul stânjenitor pe care l-a trăit în timp ce pășea în fața altarului.

Asigurați-vă că persoana care vă duce la altar poartă bretele”, a spus Sarah Grundman-Connors, în vârstă de 36 de ani, în videoclipul pe care l-a făcut public pe TikTok.

În imaginile respective, care au fost surprinse în ziua nunții, Sarah este condusă la altar de tatăl ei, Leonard Grundman, în vârstă de 74 de ani, însă cu puțin timp înainte să ajungă lângă partenerul ei a avut loc un incident stânjenitor.

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie 

Potrivit People, ea și tatăl ei mai aveau câțiva pași de parcurs până la altar, când acesta s-a întors către ea și i-a spus că s-a întâmplat ceva.

„Mi-a spus că i-au căzut pantalonii. L-am strâns de mână și i-am spus să-i țină cu mâna cealaltă că suntem aproape. Înainte să ne dăm seama, aceștia erau în vine”, a povestit tânăra, precizând, de asemenea, că momentul jenant a fost surprins de fotograf.

Fotograful a surprins întreg momentul, când i-au căzut, cum s-a aplecat să-i prindă, totul”, a mai povestit tânăra.

@sarahcongrun PSA to all the 2024 brides- whoever is walking you down the aisle make sure they’re wearing suspenders or a belt! #bride#wedding#bridesoftiktok#funny#fyp#bridal#humor#weddingsgonewrong #greenscreenvideo ♬ original sound - Sarah_conhers

Sarah a mărturisit, de asemenea, că tatăl ei a ales să închirieze costumul pentru nunta ei și a fost extrem de încântat să-l poarte. Cu două săptămâni înainte de nuntă, însă, el s-a îmbolnăvit și a slăbit câteva kilograme. Nimeni nu și-a dat seama că pantalonii nu i se mai potrivesc.

Tatăl meu nu a fost niciodată genul care să poarte bretele, dar pantalonii aveau niște pense pe părțile laterale, pe care le puteai strânge. În prima parte a evenimentului totul a decurs bine, dar apoi s-a întâmplat ceva, probabil s-au lărgit, și a ajuns să aibă pantalonii în vine”, a mai povestit tânăra.

Fratele lui Sarah a fost cel care a oficiat ceremonia și a fost șocat când a văzut ce se întâmplă, mai ales că în sală s-a lăsat liniștea.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

„Eu am fost bine, m-am asigurat că și tata este în regulă. După ce și-a ridicat pantalonii a zâmbit, iar invitații l-au aplaudat și au râs. Am ridicat buchetul de flori ca lumea să știe că suntem bine și am continuat evenimentul”, a mai mărturisit Sarah, care a precizat că și-a dorit să facă totul public, pentru a-i amuza pe oameni și pentru a le aminti femeilor care urmează să se căsătorească să se asigure că persoanele care le conduc la altar poartă bretele.

„Viața e prea scurtă, așa că îmi doresc să-mi amintesc cu bucurie de ziua nunții, mai ales că a fost foarte distractivă”, a mai spus Sarah, care a precizat că adoră să împărtășească această poveste, fiind o sursă continuă de amuzament.

Etichete: mireasa , tata , incident , altar

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri