FILE: Meghan Markle to narrate Disney documentary
Actualitate

Meghan Markle, prințul Harry, Beyonce Knowles, Jay Z, în 2019. Profimedia

Ce mesaj i-a transmis Beyonce lui Meghan Markle, după interviul cu Oprah: Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt, a reacționat ducesa

Beyonce i-a transmis un mesaj special soției prințului Harry, Meghan Markle, după controversatul interviu pe care ducele și ducesa de Sussex l-au acordat celebrei Oprah. Acum, într-unul din episoadele documentarului „Harry și Meghan”, fosta actriță din „Suits” l-a făcut public. 

Autoarea hitului „Moment” a felicitat-o pe Meghan Markle pentru dezvăluirile din timpul discuției cu Oprah, mărturisind că „îi admiră și îi respectă curajul”.

Vezi și: Meghan Markle a făcut public discursul de la nunta cu prințul Harry: „A fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie”

Într-una dintre secvențele prezentate în documentar, Meghan îi spune lui Harry: „Beyonce tocmai a trimis un mesaj. Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt”. Iar prințul reacționează: „Mergi, sun-o!”. Apoi Meghan îi răspunde: „Nu, e în regulă, ea mi-a zis că vrea să mă simt în siguranță și protejată, că îmi admiră și respectă curajul și crede că am fost aleasă pentru a sparge blestemele generațiilor care trebuie vindecate”. Harry conchide: „Bine spus”.

O altă prietenă celebră care și-a arătat sprijinul pentru Meghan Markle în acest documentar este starul tenisului mondial Serena Williams.

Sportiva consideră că prietena ei a fost „curajoasă” pentru că a ales muzică din cultura sa la nunta cu Harry. Atunci, grupul gospel The Kingdom Choir a interpretat Stand By Me și This Little Light Of Mine.

„A fost uimitor să aibă cultura ei reprezentată la acea nuntă. Mi-a plăcut. A fost cu adevărat un gest curajos și a depășit granițele printr-o simplă alegere”.

Serialul documentar despre prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, realizat de Netflix Inc, a acumulat cel mai mare timp de vizionare pentru un documentar pe această platformă de streaming în prima săptămână după lansare, a precizat marţi compania americană, citată de Reuters.

Primele trei episoade din „Harry & Meghan” au înregistrat 81,55 de milioane de ore de vizionare după premiera care a avut loc joia trecută. Peste 28 de milioane de posesori de conturi pe această platformă au urmărit cel puţin o parte din serial.

În primele trei episoade, ducele şi ducesa de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri: Meghan a povestit despre prima dată când a primit o ameninţare cu moartea, iar Harry a vorbit despre deghizările pe care le folosea atunci când se întâlnea cu Meghan.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri