Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Meghan Markle a făcut public discursul de la nunta cu prințul Harry: „A fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie”

Meghan Markle și prințul Harry au avut încă de la început o relație atipică, astfel că nici nunta lor nu a fost mai prejos. În ultimul episod din documentarul publicat recent, fosta actriță a încheiat povestea lor dezvăluind discursul pe care l-a avut la nunta din 2018. 

A fost pentru prima dată când o mireasă din Marea Britanie ține un discurs la propria nuntă, fiind cu adevărat o premieră și pentru Familia Regală. În ultima parte a documentarului, Meghan i-a cerut permisiunea soțului ei, prințul Harry pentru a citi discursul de la nuntă, mărturisind că „a fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie, în timp ce Harry a confirmat: „Foarte”.

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Cum se comportă Meghan Markle și prințul Harry atunci când nu știu că sunt filmați. Imaginile cu cei doi sunt virale

Aceasta și-a scos telefonul mobil și a început să citească întregul discurs. În tot aceste timp, pe fundal rulau imagini cu aceștia de la nuntă, dar și de la începutul relației lor. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

„O să trec direct la subiectul pentru care am vrut să vorbesc în seara asta, în primul rând, a trecut ceva timp”, a citit Meghan Markle, în timp ce în jurul ei se auzeau râsete. 

„Dar mai ales pentru că am vrut să împărtășesc această poveste cu voi. O poveste pe care am scris-o despre bărbatul pe care îl iubesc și despre felul în care ne-am cunoscut. Să numim asta un basm modern”, a continuat Meghan, în vârstă de 41 de ani, începând cu introducerea clasică „a fost odată ca niciodată” și spunând povestea unei actrițe din California și a unui prinț din Marea Britanie. 

Citește și: Meghan Markle s-a folosit de contul de Instagram secret al prințului Harry pentru a-l cunoaște cu adevărat: „Cel mai bun barometru”

„Toți acești oameni nu au înțeles pe deplin, deoarece aceasta este povestea de dragoste dintre un băiat și o fată care au fost meniți să fie împreună. S-au cunoscut pe 3 iulie 2016 și au vorbit toată seara. A doua zi au avut a doua întâlnire, iar el i-a adus prăjituri pentru că era 4 iulie. O sărbătoare dulce-amăruie, a spus el. Ironic, într-adevăr. Sărbătorim independența țării mele față de țara lui. Cu toate acestea, în acel moment, ei și-au dat seama că nu vor să fie independenți unul față de celălalt, iar la doar o lună distanță, independența lor s-a instalat în liniștea Botswanei. Și în mijlocul tuturor grijilor de moment s-a strecurat ideea că, orice s-ar întâmpla, vor continua”, se arată în discursul citit de Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

În încheiere, fosta actriță a spus: „Te apreciez, te respect și te onorez, comoara mea, pentru familia pe care o vom crea și pentru povestea noastră de dragoste care va dura pentru totdeauna. Așa că vă rog să ridicați un pahar, oferind o asigurare uluitoare că viața abia acum începe și va dura veșnic, dar și pentru faptul că iubirea mereu învinge”

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri