Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Meghan Markle a făcut public discursul de la nunta cu prințul Harry: „A fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie”

Meghan Markle și prințul Harry au avut încă de la început o relație atipică, astfel că nici nunta lor nu a fost mai prejos. În ultimul episod din documentarul publicat recent, fosta actriță a încheiat povestea lor dezvăluind discursul pe care l-a avut la nunta din 2018. 

A fost pentru prima dată când o mireasă din Marea Britanie ține un discurs la propria nuntă, fiind cu adevărat o premieră și pentru Familia Regală. În ultima parte a documentarului, Meghan i-a cerut permisiunea soțului ei, prințul Harry pentru a citi discursul de la nuntă, mărturisind că „a fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie, în timp ce Harry a confirmat: „Foarte”.

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Cum se comportă Meghan Markle și prințul Harry atunci când nu știu că sunt filmați. Imaginile cu cei doi sunt virale

Aceasta și-a scos telefonul mobil și a început să citească întregul discurs. În tot aceste timp, pe fundal rulau imagini cu aceștia de la nuntă, dar și de la începutul relației lor. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

„O să trec direct la subiectul pentru care am vrut să vorbesc în seara asta, în primul rând, a trecut ceva timp”, a citit Meghan Markle, în timp ce în jurul ei se auzeau râsete. 

„Dar mai ales pentru că am vrut să împărtășesc această poveste cu voi. O poveste pe care am scris-o despre bărbatul pe care îl iubesc și despre felul în care ne-am cunoscut. Să numim asta un basm modern”, a continuat Meghan, în vârstă de 41 de ani, începând cu introducerea clasică „a fost odată ca niciodată” și spunând povestea unei actrițe din California și a unui prinț din Marea Britanie. 

Citește și: Meghan Markle s-a folosit de contul de Instagram secret al prințului Harry pentru a-l cunoaște cu adevărat: „Cel mai bun barometru”

„Toți acești oameni nu au înțeles pe deplin, deoarece aceasta este povestea de dragoste dintre un băiat și o fată care au fost meniți să fie împreună. S-au cunoscut pe 3 iulie 2016 și au vorbit toată seara. A doua zi au avut a doua întâlnire, iar el i-a adus prăjituri pentru că era 4 iulie. O sărbătoare dulce-amăruie, a spus el. Ironic, într-adevăr. Sărbătorim independența țării mele față de țara lui. Cu toate acestea, în acel moment, ei și-au dat seama că nu vor să fie independenți unul față de celălalt, iar la doar o lună distanță, independența lor s-a instalat în liniștea Botswanei. Și în mijlocul tuturor grijilor de moment s-a strecurat ideea că, orice s-ar întâmpla, vor continua”, se arată în discursul citit de Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

În încheiere, fosta actriță a spus: „Te apreciez, te respect și te onorez, comoara mea, pentru familia pe care o vom crea și pentru povestea noastră de dragoste care va dura pentru totdeauna. Așa că vă rog să ridicați un pahar, oferind o asigurare uluitoare că viața abia acum începe și va dura veșnic, dar și pentru faptul că iubirea mereu învinge”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri