Kate Middleton și prințul William, la premiile Earthshot
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, la premiile Earthshot / Profimedia Images

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Prințul William este „stâlpul de susținere” pentru Kate Middleton, în această perioadă, în care urmează un tratament pentru cancer, potrivit unei surse apropiate celor doi.

În ciuda zvonurilor din ultima perioadă, care susțineau că prințul William ar avea o relație extraconjugală, un apropiat al lui și al prințesei de Wales susține că cei doi soți sunt foarte bine, iar în această perioadă se concentrează exclusiv pe recuperarea lui Kate. 

„Este o persoană de încredere, foarte puternică. Kate nu se simte izolată în această perioadă datorită lui William, care îi este alături”, a dezvăluit un prieten al celor doi, potrivit People.

printul si printesa de wales
Prințesa de Wales, susținută de soțul ei, prințul William / Foto: Profimedia

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. "E mândru de curajul soției lui"

Săptămâna trecută, prinţesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, ea subliind că soțul ei îi este alături.

„Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi", preciza ea.

Citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Harry și William, după ce Kate Middleton a spus că are cancer: „Nu există planuri de reconciliere!”

Este vorba despre susținere, iar ea simte că este susținută. Este un efort comun. Ea nu se simte izolată deloc. Nucleul familiei pe care l-au creat este atât de puternic încât acum este un sprijin imens nu doar pentru el, ci și pentru Catherine”, a mai spus sursa respectivă.

Cine sunt persoanele pe care Kate Middleton se bazează

Potrivit People, în această perioadă dificilă, Kate Middleton se bazează și pe sprijinul părinților ei, Carole și Michael Middleton. De asemenea, un sprijin însemnat ar putea fi reprezentanți de Pippa și de James, alături de familiile lor.

Citește și: Reacție dură după mesajul transmis de Harry și Meghan Markle pentru Kate Middleton, bolnavă de cancer: Nu are nevoie de consolarea lor

Kate Middleton și prințul William nu vor participa la slujba de Paște

Prințesa de Wales și prințul William nu vor participa, pe 31 martie, la slujba tradițională a familiei regale din duminica Paștelui, de la Capela „St. George” din Castelul Windsor. Regele Charles și regina Camilla, în schimb, vor fi prezenți.

Citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Harry și William, după ce Kate Middleton a spus că are cancer: „Nu există planuri de reconciliere!”

Palatul Kensington a declarat că Prințesa de Wales şi-a făcut public diagnosticul pentru că a dorit să pună capăt speculațiilor stârnite de internarea sa la clinica din Londra, la 16 ianuarie, pentru o intervenție chirurgicală abdominală majoră. La momentul respectiv, palatul a refuzat să confirme pentru ce a fost tratată Catherine Middleton, dar a spus că afecțiunea nu era canceroasă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri