Jane Fonda, despre Jennifer Lopez și Ben Affleck
Actualitate

Jane Fonda, despre Jennifer Lopez și Ben Affleck / Credit foto: Profimedia Images

Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

Despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care și-au mai dat o șansă după aproape 20 de ani de când au rupt logodna, s-a vorbit mult de-a lungul anilor. Acum, însă, trei ani mai târziu de când s-au împăcat, Jane Fonda a făcut declarații neașteptate despre cei doi.

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult aşteptatul album "This Is Me.... Now", primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista. Totodată, ea va lansa și This Is Me...Now: The Film”, peliculă ce va putea fi văzută pe o platformă de streaming, în aceeaşi zi, dar și un documentar ce aduce în prim plan imagini de la filmări. În cadrul acestuia apare și Jane Fonda, care a fost extrem de „tăioasă” la adresa actriței.

Citește și: Fără animozități. Jennifer Lopez și Ben Affleck, alături de Jennifer Garner la școala copiilor, în poze rare de paparazzi

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au sărutat cu foc pe covorul roșu al premierei filmului "The Mother". / Foto: Profimedia

„Vreau să știi că, nu știu de ce, dar mi se pare că investești prea mult în tine și în Ben, iar eu chiar îmi doresc ca asta să funcționeze”, spune Fonda în documentarul „The Greatest Love Story Never Told, care urmează să apară ca un making of după lansarea albumului și a filmului.

„Asta e absurd”, a adăugat ea, adăugând: „Ascultă-mă, viața e mai mult decât a încerca să dovedești cuiva ceva, în loc să o trăiești. Tu știi foarte bine, fiecare fotografie în care sunteți vă arată sărutându-vă și îmbrățișându-vă”.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: "Viața e dură, dar tu ești dulce"

Neimpresionată de remarcile ei, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani a izbucnit în râs și a spus: „Ăștia suntem noi și așa ne trăim viața”.

De asemenea, Jane Fonda a comentat și imaginile cu Ben Affleck care au fost surprinse la premiile Grammy din 2023, în care acesta avea o mimă foarte serioasă: „Pare atât de nefericit și eu mă întreb:„O, Doamne, ce s-a întâmplat?”, mai spune actrița în documentarul respectiv.

jennifer lopez și ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, schimb de replici la premiile Grammy 2023 / Foto: captură video

„Nimic”, i-a răspuns Lopez.

Jennifer Lopez lansează „This Is Me...Now”, un album și un film

Potrivit Billboard, albumul vine după „This Is Me...Then”, dedicat partenerului ei de la acea vreme, Ben Affleck. O despărţire, o reîntâlnire şi o nuntă mai târziu, actorul se va afla în centrul albumului „This Is Me.... Now”.

Una dintre melodii, „Dear Ben Pt. II” va fi o continuare directă a piesei „Dear Ben” de pe „This Is Me... Then”.

Un concept care îl sperie puţin pe Ben Affleck, după cum mărturisea chiar Jennifer Lopez în urmă cu un an, într-un interviu acordat Apple Music.

„Aşadar, întregul mesaj al albumului este că această iubire există. [...] Dar cred că asta îl sperie pe Ben. Mi-a spus: 'Chiar vrei să spui toate astea? Iar eu am spus: 'Nu ştiu cum altfel să o fac'”.

Penultima piesă de pe noul album, „Midnight Train to Vegas”, pare a fi o referire clară la nunta surpriză a lui Jennifer Lopez şi Ben Affleck, care a avut loc anul trecut în Las Vegas.

Regizat de Dave Meyers, creatorul videoclipurilor muzicale pentru Coldplay, Ed Sheeran, Taylor Swift şi Billie Eilish, „This Is Me...Now: The Film” este descris într-un comunicat de presă ca fiind „o reinterpretare vizuală şi muzicală amuzantă, intimă, sexy şi fantastică a vieţii amoroase a lui Jennifer Lopez sub lupa publicului". „Publicul va fi captivat şi va pleca de la acest film cu speranţa că dragostea adevărată este mai mult decât un vis”, continuă comunicatul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri