ben affleck, jennifer lopez si jennifer garner
Divertisment

Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jennifer Garner / Foto: Profimedia

Fără animozități. Jennifer Lopez și Ben Affleck, alături de Jennifer Garner la școala copiilor, în poze rare de paparazzi

Lucrurile par a sta bine între fosta și actuala soție ale lui Ben Affleck. Actorul, Jennifer Garner și Jennifer Lopez, alături de copiii lor, au fost pozați în formulă aproape completă în Los Angeles, la un spectacol musical la școală.

Ben Affleck și fosta lui parteneră, Jennifer Garner, au trei copii împreună, care-i leagă și acum, la ani buni de la divorț. În schimb, actuala lui soție, Jennifer Lopez, are și ea doi copii, gemenii Max și Emme, din căsnicia cu Marc Anthony. Între cele două Jennifer există o relație amicală, lucru demonstrat și de faptul că au participat împreună la un eveniment școlar.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: “Viața e dură, dar tu ești dulce”

Jennifer Garner, Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Garner, Jennifer Lopez și Ben Affleck, împreună la un eveniment școlar. / Foto: Profimedia

În pozele surprinse de paparazzi, Garner apare în fața celorlalți, alături de copiii ei, Seraphina și Samuel, urmați de Jennifer Lopez, la brațul lui Ben Affleck și, lângă ei, Emme.

Gașca s-a strecurat printre ceilalți părinți și copii. Îmbrăcați lejer, nici Ben și nici cele două Jen nu au epatat în vreun fel.

Conform informațiilor din presa internațională, Lopez i-ar fi ajutat pe Affleck și Garner în transformarea relației lor. Mai mult, Ben are o relație amicală și cu iubitul fostei soții, John Miller. Acesta nu a fost la evenimentul școlar. Cei trei copii ai lui Jennifer Garner se înțeleg, de asemenea, de minune cu gemenii lui J.Lo.

Citește și: Jennifer Garner, tur de forță într-o singură zi: cinci ținute pline de stil, același zâmbet cuceritor și salutări pentru fani

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri