hayle parke
Actualitate

Hayle a povestit cum ziua în care a născut al doilea său copil a fost aceeași în care și-a pierdut soțul. / Foto: Fcaebook Hayle Parke

Cea mai mare bucurie și tragedia vieții ei, ambele într-o zi. Povestea femeii care și-a pierdut soțul la câteva ore după ce a născut

Viața unei tinere din SUA s-a schimbat radical în doar o zi. A devenit mamă pentru a doua oară și și-a pierdut soțul bolnav de cancer în decurs de doar câteva ore.

Într-o postare emoționantă, preluată de presa din toată lumea, Hayle Parke a povestit cum cea mai bună și cea mai rea zi din viața ei au fost una și aceeași.

Însărcinată cu cel de-al doilea său copil, Hayle a avut de dus și povara gândului că soțul ei, Jb, ar putea muri în orice clipă. La sfârșitul lunii noiembrie, bărbatul a ajuns la spital din cauza unor complicații cauzate de cancer, iar el și partenera sa au aflat că speranța lui de viață se mai întindea pe doar câteva zile. Toate fricile s-au cuibărit în moment în inimile lor, mai ales că Hayle intrase în ultima lună de sarcină.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi și soția lui. Fotbalistul și Antonela au fost uniți de o tragedie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A născut de urgență pentru ca soțul ei să apuce să-și cunoască fiul

De teamă că soțul ei nu-și va cunoaște fiul, femeia a luat o decizie radicală câteva zile mai târziu, pentru că starea bărbatului se înrăutățea: a acceptat să facă o operație de cezariană în regim de urgență pentru ca bebelușul să fie scos și astfel să-și întâlnească tatăl, scrie publicația People, care citează chiar cele povestit de Haley Parke.

Citește și: Jessie J, în lacrimi pe scenă, la primul concert după ce a pierdut sarcina: “Nu m-am simțit niciodată mai singură”

"A fost vorba ori de o cezariană de urgență, ori Jb nu și-ar fi cunoscut fiul. Fără să mă gândesc, am intrat în sala de operații, iar 20 de minute mai târziu, fiul nostru se năștea. I-am dat un sărut rapid, iar apoi, mai mulți doctori și asistente au alergat cu el două etaje mai sus și l-au pus pe pieptul tatălui său. Miracolul a fost că în acel moment, semnele vitale ale lui Jb s-au îmbunătățit instantaneu, iar el a recunoscut prezența fiului lui", a povestit Haley Parke.

După operație, tânăra mămică a fost dusă cu tot cu pat în salonul soțului, pentru a-și putea lua adio de la el. "Mi-am petrecut recuperarea cu ochii la soțul meu. Mă uitam cu tristețe, dar admirându-i puterea. Și-a dat ultima suflare cu fiul lui pe piept și cu mine de mână", și-a încheiat femeia din SUA povestea care a înduioșat inimile tuturor celor care au aflat de ea.

Micuțul nou-născut a primit numele soțului ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri