Mireasă/ Shutterstock
Actualitate

Mireasă/ Shutterstock

Cel mai mare coșmar al unei mirese. Ce a făcut mama acesteia chiar în ziua nunții: „Nu voia să se plictisească”

Când vine vorba despre planificarea unei nunți, miresele investesc ore întregi în analizarea fiecărui detaliu pentru a se asigura că ziua lor specială va decurge fără probleme. Din păcate, există și momente când lucrurile nu decurg conform planului, iar acest lucru s-a întâmplat recent în cazul unei mirese ale cărei speranțe pentru o ceremonie perfectă au fost spulberate de o acțiune neașteptată din partea mamei sale.

Un invitat la nunta respectivă a împărtășit pe o platformă de socializare o întâmplare care a făcut ca evenimentul să devină unul memorabil dintr-un motiv nefericit. Mama miresei a făcut un gest care a perturbat echilibrul evenimentului, invitând 20 de copii la ceremonie, astfel încât sora mai mică a miresei „să nu se plictisească”. 

Citește și: O tânără a mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut să-i strici ziua?”

„Mireasa a aflat la începutul petrecerii că mama ei a invitat 20 de copii, prieteni cu sora ei mai mică, pentru ca aceasta să nu se plictisească", a relatat persoana pe Reddit, conform informațiilor furnizate de The Mirror

Mireasă/ Shutterstock
Mireasă/ Shutterstock

Neputând accepta această intervenție neprevăzută, mireasa a luat rapid decizia de a-i da afară pe toți cei neinvitați, încercând astfel să protejeze atmosfera evenimentului său mult așteptat.

Citește și: O domnișoară de onoare spune că nu a mai fost invitată la nuntă pentru că arăta prea bine în rochia ei. Mireasa îi alesese ținuta

Utilizatorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unii fiind amuzați de situație, alții fiind indignați: „Ei bine, măcar sora mai mică nu s-a plictisit”/ „M-am enervat doar citind această postare. Mi se pare lipsă de respect”/ „Cea mai mare provocare a mireselor este să inviți familia la eveniment”/ „Mi se pare ireal cum oamenii se gândesc la ei chiar și în aceste momente”.  

Etichete: nunta , copii , mama , mireasa , nunta stricata

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri