O tânără a purtat rochia de mireasă la nunta surorii ei
Actualitate

O tânără a purtat rochia de mireasă la nunta surorii ei / Credit foto: Captură video TikTok

O tânără a mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut să-i strici ziua?”

O tânără din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, a stârnit numeroase comentarii dure pe rețelele sociale, după ce a făcut public un videoclip în care a mărturisit că a ales să poarte rochia de mireasă la nunta surorii ei.

Anastasia Domanico s-a căsătorit anul trecut, în 2022, iar anul acesta Francesca, sora ei geamănă, a pășit în fața Altarului. Tânăra a ales să îmbrace rochia de mireasă la nunta surorii ei, ceea ce a stârnit numeroase comentarii.

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie 

În videoclipul postat pe TikTok, care a adunat mai bine de 3,8 milioane de vizualizări, tânăra, creatoare de conținut de profesie, apare îmbrăcată în rochia albă de mireasă, căreia i-a adăugat un fel de curea neagră în jurul taliei.

@ana__stasiaaaa A dress so nice I wore it twice #influencer #wedding #weddingtiktok #october #sisterswedding #fourseasons ♬ original sound - Anastasia

„Aceasta este ținuta din seara aceasta. Port rochia mea de mireasă. La nunta surorii mele”, spune tânăra entuziasmată în videoclipul respectiv.

Mulți dintre utilizatorii de internet au numit-o pe tânără „răutăcioasă” și au afirmat că „și-a dorit să-i strice ziua nunții surorii ei”.

„Nu ai putut să o lași să se bucure de această zi? Atât de răutăcioasă!”, „Oamenii ar face orice pentru atenție”, „Cum ai putut să-i strici ziua? E o lipsă de respect”, „De ce ai purta o rochie de mireasă la nunta surorii tale? E atât de trist”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Imaginile inedite au fost vizionate de peste 3,8 milioane de persoane, iar unii dintre fani și-au exprimat curiozitatea de a vedea cum s-a îmbrăcat sora ei. Astfel, tânăra a făcut public un videoclip în care a inclus mai multe imagini de la nuntă, în cadrul cărora se poate vedea că Francesca a îmbrăcat o rochie albă, tot A-line, dar realizată din dantelă și cu mâneci lungi. 

Anastasia, alături de sora ei, amândouă purtând rochii de mireasă

„Ce frumoasă este!”, „Arată minunat!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri