Charlene de Monaco
Actualitate

Charlene de Monaco / Foto: Getty Images

Charlene de Monaco, imagini neașteptate cu fiica ei. Fanii au asaltat-o cu întrebări: ”Gabriella e într-un scaun cu rotile. A căzut?”

Necazurile par să se țină lanț de prințesa Charlene de Monaco. La mai bine de o săptămână de când a ajuns la spital din cauza complicațiilor apărute în urma infecției suferite în luna mai, ea și-a îngrijorat din nou fanii după ce a făcut publice imagini cu fiica ei care apare în cărucior cu rotile.

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 43 de ani, a făcut publice imagini cu cei doi copii ai ei, prințul Jaques și prințesa Gabriella, în timp ce se aflau la Monaco, la Festivalul Câinilor. Copiii s-au bucurat de timpul petrecut printre animale, dar și să fie alături de mătușa lor, prințesa Caroline și verișoarele Charlotte Casiraghi și Melanie-Antoinette de Massy, însă un detaliu i-a îngrijorat pe fani.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție după ce a ajuns pe patul de spital. Ce a postat pe rețelele sociale

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai exact, în imaginile respective, fiica prințesei Charlene, micuța Gabriella apare în scaun cu rotile, fapt pentru care internauții au reacționat imediat.

”Ce s-a întâmplat cu picioruul ei? Săraca.”, ”Ce a pățit prințesa Gabriella?”, ”Doamne, Gabriella e într-un scaun cu rotile. A căzut?”, au întrebat unii dintre fani, în timp ce alții au reacționat: ”Toate gândurile bune se îndreaptă spre Gabriella, să se recupereze rapid.”, ”Adorabile imagini, sper că prințesa Gabriella e bine.”

Citește și: Prințul Albert de Monaco, declarații neașteptate despre Charlene: ”Aștept să se întoarcă acasă, e parte din viața mea!”

Charlene de Monaco, însă, a refuzat să vorbească despre ce a pățit fiica ei, ea rezumându-se la un singur comentariu: ”Petrecând timp cu mătușa ei, prințesa Caroline și verișoarele ei la festivalul anual de câini.”

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud de mai bine de șase luni

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri