printesa charlene so albert de monaco
Divertisment

Printesa Charlene de Monaco, sotia Printului Albert, a acordat un interviu in care vorbeste despre copiii sai, gemenii Gabriela si Jaques. / Foto: Getty Images

Printesa Charlene de Monaco vorbeste despre postura de mama. Cat de implicat e Printul Albert in educatia copiilor

Printesa Charlene de Monaco, sotia Printului Albert, a acordat un interviu in care vorbeste despre copiii sai, gemenii Gabriela si Jaques.

Charlene se considera o mama implicata 100% in cresterea si educatia micutilor si recunoaste ca este o misiune deseori extenuanta, dar stimulatoare.

"Au o putere interioara care le permite sa spuna ceea ce gandesc si ce simt, indiferent de circumstante. Ii incurajam sa se exprime si sa aiba incredere in ei. Asa ii ajutam sa-si formeze propriile lor pareri, conceptii, viziuni. Eu, ca mama, invat, descopar in continuu si mi se pare fantastica dezvoltarea lor", a explicat ea.

Charlene a povestit ca Printul Albert se implica in cresterea gemenilor, fiind un tata minunat care isi incurajeaza copiii: "Dimineata, tatal lor ii duce la scoala, iar la intoarcere, ii preiau eu. Serile sunt pline de activitati. Cand sunt singura cu ei, copiii se cearta care sa doarma cu mine. Adora sa se suie in patul nostru si nu mai avem loc! Mai ales cand vin si cei doi catei – Poppy si Harley".

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri