angela gheorghiu si mihai ciortea (3)
Actualitate

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea sunt împreună din 2013. / Foto: Facebook

Cine e bărbatul cu 22 de ani mai tânăr, care se iubește de 9 ani cu soprana Angela Gheorghiu. "Mi-ai arătat ce e dragostea adevărată"

Soprana Angela Gheorghiu, una dintre vocile de aur ale României, este fericită și pe plan personal. Aceasta trăiește o poveste de dragoste cu Mihai Ciortea, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. Iată că relația lor a trecut testul timpului și acum se pot mândri că sunt de nouă ani împreună.

"Sărbătorim nouă ani de relație în Viena. Mihai, îți mulțumesc că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată. Ești și vei fi mereu totul pentru mine", a scris soprana pe Facebook, în dreptul unei imagini de cuplu, în care ea și iubitul ei apar zâmbitori și îmbrățișați.

Citește și: Cine este și cum arată Romina, soția româncă de 32 de ani a miliardarului Piero Ferrari. Îi desparte o diferență de vârstă de 45 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine este iubitul Angelei Gheorghiu

Mihai Ciortea, iubitul Angelei Gheorghiu, are 35 de ani și este medic stomatolog. Acesta iubește muzica clasică și teatrul și a cunoscut-o pe soprană la Royal Opera House din Londra

Chiar astăzi, 7 septembrie, Angela Gheorghiu împlinește 57 de ani, așa că aceasta și iubitul ei au avut dublu motiv de sărbătoare zilele acestea.

angela gheorghiu si mihai ciortea (2)
Mihai este cu 22 de ani mai mic decât Angela. / Foto: Facebook

"Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentleman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea", povestea Angela Gheorghiu, acum un an, pentru Elle.

Citește și: Nadia Comăneci, dezvăluiri rare despre fiul ei de 16 ani: “Sunt foarte mândră de el. L-am lăsat să-și aleagă ceea ce dorește să facă”

Angela Gheorghiu a fost căsătorită de două ori

angela gheroghiu si Roberto Alagna
Angela Gheroghiu și fostul ei soț, Roberto Alagna / Foto: Profimedia

Angela Gheorghiu a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost cu Andrei, fiul violonistului Ștefan Gheorghiu. Cea de-a doua căsnicie a fost cea cu tenorul Roberto Alagna, cu care a colaborat de multe ori pe scenă și de care a divorțat în 2013, an în care l-a și cunoscut pe Mihai Ciortea.

Foto: Facebook, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?